Wednesday, May 23, 2012

; Rooftop Prince


ALoHa!

Currently watching this korean drama. first tengok tu, siyes boring giler. kawan aku gitau citer ni best giler la, kelakar la. aku pun sedut la citer ni lam lappy kawan aku. tengok 1st eps tu sumpah boring, tak paham. tapi, tapi, tapi, msuk eps 2, perhh! best giler. citer ni awal-awal tu cam susah sikit nak paham. sebab ada zaman dulu and sekarang. kisah pasal reincarnation. 

tyme lawak tu bila hero zaman dulu masuk zaman moden. haha! golek-golek gelak atas katil tengok dorang. tak penah tengok tivi, kete, ngan rambut panjang. haha.




ni la hero ngan heroin. hero yang group DBSK tu tapi heroin aku tak penah pulak tengok die sebelum ni. sekali tengok, heroin die cam ji hyo kan? hehe. swit giler dorang. 



sekarang aku tengok sampai eps 18. ada 20 eps tak silap. eps 19 belom kuar lagi. sabar je la tunggu. citer ni 5 bintang aku bagi. memang best giler. sampai tak tido malam tengok citer ni. sedar-sedar da pukul 8 pagi. da lupe semua esaimen nak kena submit. hoho. 


so, ni drama wajib tonton yep. sape nak, mintak ngan aku. tak pun, download jep. huu.

adiOs amigOs~

10 comments:

atyn nayn said...

layan gak cite ni! haha. sumpa kelaka. sukaa! hero dia comel. ngeee :D

Asyiqin Haulisah said...

comel pelakon dia. tapi tak terlayan cerita ni.

m0sHiE~ said...

@atyn nayn : lwak giler kn. haha. tp tyme rmbut pnjng, x cumel;/

m0sHiE~ said...

@ Asyiqin Haulisah: lyan la. drama wjib tonton oke. :)

Anonymous said...

tgk kt ne?

m0sHiE~ said...

sedut lam lappy kwn. tp kalu nk tgk or download, ni link die http://www.dramaload.com/korean-drama-rooftop-prince/

Atiqah Razak said...

cite ni best. lawak. haha. try Fashion King pulak mula2 tu nampak bosan jgk. hehe ;)

m0sHiE~ said...

@ Atiqah Razak: ouu. cter bru jgk kn. tp kte nk tgk king 2 hearts slu. :)

kaka said...

owhh..cerita ni best ea sebenarnye.kaka tengok ep1 je.sebab boring pastu terus tutup..heee

m0sHiE~ said...

@kaka: eps 1 memg boring. tp stat eps2 klakar giler. btol! hehe :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!