Wednesday, May 9, 2012

; i city with love :)





selasa lepas, aku turun KL jap. jumpa dua buah hati tersayang. my abah and si rul. even banyak keje, malam tu ada discussion, aku malas nak amik tahu, tetap pegi jugak. tapii, bukan aku tak bagi komitmen yang keje grup tu ok. lam clas UBS, aku tak buat pun esaimen die sebab lecturer nak esaimen tu submit by friday. so dalam clas die aku siapkan part aku for discussion tu. hoho.

malam tu kiteorang dinner kat Jemari. makanan die memang superb. sedap sampai menjilat jari. aritu aku just makan snadwich ngn donut jep. so malam tu aku memang melantak sepuas hati la. lagi best bila ada yang belanja. owhhh, heaven! aku da cakap kat si rul yang aku nak makan banyak lauk. so die pn order banyak giler lauk. tomyam campur, daging masak merah, hailam, banyak lagi ar. tq cyggg ^.~

da siap makan, malam tu si rul bawak pegi i city. alang-alang da bayar parking 10hinggit, so kitreorang pn duk lame-lame sikit. naek pirate ship jep. giant wheel tu slow sangat geraknya. cam x best. memang boelh tengok view cantik tapi malas la. hoho. tapi pirate ship kat i city tak la sehebat yang aku naik kat genting dulu. tapi jerit tetap jerit. hoho. si rul pun takut. die memang jenis yang gayat kot. hehe. cumel jep ^^

sambil naik benda alah tu, aku teringat yang runningman eps 90 kowt. alar, yang ni ha!


kwang soo ngan jae suk partner dalam eps ni. die kne viking sambil jawab soklan. tergolek-golek aku gelak kat si kwang soo ni. langsung tak bukak mata. jae suk yang memang gayat tu pun tutup mata jugak. siyes lawak. semangat aku citer pasal dueorang ni kat si rul. sambil naek benda alah tu sambil potpetpotpet citer kat die. saje tak nak bagi dia nampak aku takut jugak tyme tu. hewhew!


really have a good time with u. :)

nanti nak pegi zoo pulak. wee~ 

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!