Thursday, May 24, 2012

; Happy sweet 22 birthday rumate! :)



ALoHa!

kul 3 pagi. baru nak pegi mandi sebab badan dah bermandikan tepung tadi. cam aku pulak yang birthday gurl. hoho. 25 mei 2012. hepy birthday to my rumate. sanggup tak amik kisah esaimen yang nak anta esop semata-mata nak wat besday suprise ni. awalnya, aku ngan housemate aku da plan yang tak nak celebrate kat uma sebab nak baling-baling tepung kan. nanti malas nak bersih umah pulak. huhu. so, kiteorang da tunggu kat sungai belakang kolej. tapi rumet aku cam da tahu pasal ni so die taknak turun. omai! cane ni? da tak suprise sangat la. hoho. so kiteorang naik balik kat uma. 

kiteorang duk menyorok kat luar koridor. die masuk bilik, kiteorang nyanyi lagu besday ramai-ramai. die pun suprise jugak la. hehe. aku pulak yang tacim tyme tu. hewhew. 



kek yang simple tapi sedap oke! huu. 




birthday gurl yang pakai baju merah tu. tu la rumet aku. hehe. kreatif tak besday topi kiteorang? hehe.  maklum laa da hujung sem. bajet da ciput. so semua benda handmake jep. hehe




kad pun wat sendiri. balik clas petang cepat-cepat siapkan kad besday. sebab tu nampak simple. hoho




mamam dulu. acara baling-baling tepung akan bermula sekejap lagi. huhu. *sila abaikan view umah yang bersepah.--.--



diha and wawa ~



sory besday gurl. acara membuli besday gurl will stat now! kohkohkoh :)



jeng3. tengok besday gurl. satu badan putih kena baling ngan tepung and telur. maen kejar-kejar kat bawah sampai kul 2 pagi. happening giler !



aku pulak da ready tukar seluar sebab tak nak kotorkan seluar yang pakai tadi. so pakai seluar tidow terus. hehe. aku pun teruk jugak kena baling ngan tepung tadi. urhh!

to diha: happy birthday rumate! may Allah bless u always. semoga panjang umo, murah rezki. and kawin cepat-cepat oke. hehe. love, dyana. :')

adiOs amigOs~


No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!