Saturday, May 12, 2012

; Everyday is Mother's Day :)



Pukul 8 pagi (bukan angka sebenar. ^^). Bangun tidow, raba-raba handphone bawah bantal. tekan new massage,

No cake for you,
No card for you,
BUT
My love towards you remain forever.

Happy Mother's Day.
I love you.


search recently used contact, press Mother.

SEND!

Massage delivered.

yup! aku takkan lupa hari ibu. tapi sekarang da banyak aku bace kat FB yang hari ibu haram sambut since hari ibu ekceli hari ibu gereja kristian. i dunno. im just read them. tapi my fren ada terbaca yang 13 Mei tu yang hari ibu gereja tu. big maybe la sebab tahun-tahun sebelum ni ok je sambut. tade pulak yang keluarkan fatwa yang hari ibu takleh sambut. hurmmm. 

but, to me everyday is mother's day. i heart u mom. it doesn't matter how hard a day is, how many bad things happen, whenever im losing around, i know, there someone that i can share with. :)

one new massage received. open inbox. from Mother.

TQ.
Mum love u forever and ever.
MmmUuaH 
XP.

FYI mak aku memang suka text ngan aku lam bi. hebat tak my mom? hoho.  ^.~


and this is my gojes mom. no one can replace u. :')


adiOs amigOs~

3 comments:

Asyiqin Haulisah said...

selamat hari ibu untuk ibu awak.

m0sHiE~ said...

@Asyiqin Haulisah: macehh :))

♥n-amee-az♥ said...

walking here

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!