Thursday, May 17, 2012

; Blogger cantik Plus gojes di mata aku. PART 2


ALoHa!

arini aku update lagi pasal blogger cantik plus gojes di mata aku. since aku tengok ramai yang review entri aku pasal blogger cantik plus gojes di mata aku PART 1. jum cekidauttt!

yang ni aku taruk random order je oke. :)




and this is Lillianna Mardiana. gojes ryte? ni gambar die sebelum bertudung. sumpah, aku memang admire die ni. lagi cun dari hanis zalikha. :)




ni pulak selepas bertudung. homai! duaratuslimaplohlapan kali ganda gojes kan? manis. boleh jadi heroin novel giteeww. FYI, name kiteorang sama tau. Mardiana. maybe orang yang name Mardiana ni memang cumil, cute, gojes kot. erk! *terlekat air batu* muahahaha! nak terjah die, pegi kat sini, SKEMA ITU HOT






yang ni lagi sorang. cute giler. i like the way she dressing. die banyak wat tutorial shawl. and die ni jugak besfren Ima Sahaja. :). tak leh nak taruk gambar die banyak-banyak. nanti tuan die marah pulak. hoho. jum cekidaut SARA JOE






indahnya ciptaan Tuhan kan. die ni memang sangat cantik. the way she smile, her eyes. boleh fall in love giteww. muka dia aku tengok ala-ala fatin suhana. :) ni blog die. MIRAFILZAH




yang ni pulak arxar nadhirah. cutee. ni blog die ARXAR NADHIRAH



LAST BUT NOT LEAST




mOshie. :)


adiOs amigOs~

14 comments:

Puteri Kayangan said...

Hey! blogwalking :) Liliana Mardiana tu same college with me!

Hanah said...

Hi! blogwalking here.Cantiknya akak! Semua gambar2 akak tu cantik2 and cute++. Done Follow.Follow me back?Thanks :)

syila said...

Hi..jln2 cni n dah follow.jom follow i...ad benda menarik di blog sy :)

Anonymous said...

http://m.facebook.com/pages/Beutskin-Essence-and-SK-II/485522374815230?id=485522374815230&_rdr

Deena Yahya said...

jalan jalan tengok blog

syakira hanis said...

hye..blogwalking here :) nice blog..hehe gojes sume trmasuk yg last tu..:P

Gift Shoppe said...

hi..blogwalking here..jom singgah blog akak

Cik Suraya said...

comeyyyy!!!
jemput singgah my blog :)


http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/

NinaAz said...

hai! salam kenal! nice! seme cantik. indah ciptaan tuhan :)

anai luj said...

hye there , nice blog ..keep in touch ya ..

someoneheartishurt.blogsport.com

rahasia-profit-forex said...

wow beatifulll
happy blogging

Miss Ross said...

Hi,

Sy setuju sangat dengan pilihan. Semua blogger2 tu gojes dan cantik. :)

NINIEY said...

hi blogger.. cari blog kak mardiana, nasib baik awak ada buat entry pasal para blogger ni..tq tau..
done follow..follow me at http://pavlova89.blogspot.my/

Unknown said...

Assalamualaikum,
Saya Liyana Mardiana (@ Lilianna Mardiana) dengan rendah diri memohon jasa baik dan kerjasama daripada pihak Cik/Tuan untuk membuang gambar-gambar 'free hair' atau tidak menutup aurat kepunyaan saya yang terdapat di dalam blog atau website kepunyaan Cik/Tuan.

Terlebih dahulu saya memohon maaf sekiranya permintaan saya ini menyusahkan pihak Cik/Tuan. Namun, sebagai hamba Allah SWT, saya tidak tahu bila ajal akan menjemput saya. Oleh itu, saya amat berharap agar tiada lagi gambar-gambar saya yang tidak menutup aurat dipamerkan di mana-mana blog atau website.

Kerjasama dan bantuan daripada pihak Cik/Tuan amatlah dihargai. Hanya Allah SWT yang dapat membalas jasa baik pihak Cik/Tuan.

Yang Benar,
Liyana Mardiana


وَمَنْ سَتَرَ عَلَى مُسْلِمٍ فِي الدُّنْيَا سَتَرَ اللَّهُ عَلَيْهِ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ

“Dan barangsiapa yang menutupi (aib) seorang muslim sewaktu di dunia, maka Allah akan menutup (aibnya) di dunia dan akhirat” (Hadits Riwayat Imam at-Tirmidzi).

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!