Friday, April 27, 2012

[GAMBAR] We. Us. Ours \^.^/


ALoHa!

Ni je la gambar yang aku cakap nak update aritu. tak banyak pun tapi lambat giler nak update kan. Hewhew! bukan pe, malas nak pegi sedut ngan kawan aku coz sumer pic ni lam kamera die. al maklumlah aku lupa nak bawak kamera cabuk cap ayam aku. hohoho. 

Sabtu minggu lepas, ada bengkel research project kat kampus baru. aim datang bukan nak dengar taklimat sangat tapi nak bergambar. huhu. teruk bebenor perangai den kan. susah kot nak kumpul kosmate ramai-ramai cenggini. jadual tak sama, ngan bizi lagi. nak bergambar pun tak sempat. hurmm






baju biru plus purple. tapi kasut pink. sah mangsa fesyen. hoho



baru aku perasan, tudung yang aku pakai ni tatau kat mana. sadis! housemate pinjam kot. *think positive*



muka tak puas hati sebab tak dapat nak duk kat tengah tu. jelly! 



peace yaw!




now, concentrate to the lectures. wink ^.~

adiOs amigOs~

2 comments:

Amirah Zulhijjah said...

comel2 belaka..hehe..eh, follow back here..:)

Amirah Zulhijjah said...

comel2 belaka..hehe..eh, follow back here..:)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!