Friday, April 27, 2012

; Endless Love ^o^


ALoha!



Really love this story! cam dah tak boleh nak miss even satu episod sekalipun. aku konpem ramai yang suka citer ni. tambah pulak hero ngan heroin yang very the tiptop ni. Omai! im crazy wif this story.

citer dia ala-ala citer korea autum in my heart tu. dah memang sejibik sejibun suda. hewhew. ending citer aku dah tengok kat youtube. even dah tahu ending citer ni sangat sedih but still foloe citer die. 

cant wait for upcoming monday. ^,^

adiOs amigOs~

2 comments:

miss farhah said...

i love this drama tooo ! hee. haah sebijik cerita autumn in my heart. hehehe.

m0sHiE~ said...

@miss farhah: same kan? hewhew. kite ske andrew. cumil :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!