Sunday, April 29, 2012

;Avengers Tyme! ^o^


ALoha!

yeaaahhh! arini boleh jumpa my boyfie. sebulan sekali jep jumpa. uhuk3. tapi i ok jerr. :) ermmm, arini memang tade plan nak pegi mane-mane pun. tade rase nak shopping pun. siyes! hohoho. So, aku ngan si rul just tengok wayang, lepak-lepak, makan. ok tu jep. but im happy today. u make my day worth it sayang. ;')

kiteorang tengok avengers. da lame kot tak tengok wayang sesame. first tu aku cam tak nak sangat la tengok movie ni. cam tak best jep. coz aku ni tak suka sangat action movie ni. kalau citer air mata baru layann. hewhew. pangg!! aku nak tengok sebab aku tengok ramai yang post kat fb and twit yang citer tu best. 

mula-mula tengok memang mengantuk, sampai terlena jap. tapi bila dah sampai part tengah citer tu, perghh! memang best giler. ternganga mulut den tengok. banyak kot part yang lawak. si rul gelak sampai bergegar la gegendang telinga aku jap. nak cakap betapa lawak nye. hoho. *melampau*



sebelum tunggu nak tengok avengers, kiteorang lunch dulu kat secret recipe. makan nasi goreng thai lagi. malas nak g food court. crowded giler. and meatball spaghetti for si rul.yummy!




snap first!


blur la pulak. choii!



citer die aku bagi 3 bintang setengah laa. huu. dah abis tengok, kiteorang pegi lepak. borak, gosip.
btw awak, thanz for the shoes. like it soo much!! :)



paksa si rul tangkap gambar. susah betol nak pujuk die. grrr!



feeling hindustan jap. wuhuu. ~



jerawat saje nak interframe jugak. menyampah!



tengok muka awak, nampak sangat tak ikhlas amik gambar. mencikk2. 



u and me~



double like for this pic. :)



again paksa dia amik gambar aku lagi. hewhew. nak suh nampak sampai atas klcc tu. tapi separuh klcc pun tak lepas. 
rul cakap: nak amik gambar sampai atas, jadi hulk pegi panjat klcc tu
aku: grrrr, choii!
mentang-mentang tengok avengers tadi. tetibe jep suh jadi hulk. ;S




ok, dah puas berposing. jum balik kolej. keje berlambak duk tunggu lam bilik tu. hoho XP

adiOs amigOs~

8 comments:

miss farhah said...

sweetnyaa u guys ! :) heee.

m0sHiE~ said...

miss farhah: hehe. masehh. :)

cik yaya said...

jln je ye makcik?? spe yg amik pic ana berdua tu??

m0sHiE~ said...

cik yaya: jln je la. huhu. bli ksut je. yg tu set kt kmera. :)

cik yaya said...

owh, pic yg brdiri pun set self timer?? ada smthng lh kt dpn tu er leh ltk cmera?? hehe, sje kepochi

m0sHiE~ said...

yg bdiri tu suh org len amik. hehe. ha'a. ltak something. huhu.

putryteya said...

bestnye die kuar ngn bf dia . Bila la teya boleh kuar ngn si dia . hakhak . bt ayat mympah je ~

m0sHiE~ said...

@putryteya: hehe. g la kuar ngn si dia teww. ;P

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!