Saturday, March 17, 2012

; My Cousin's Big day!


ALoHa!

FYI, aku baru je sampai tanjung malim. semalam aku ke kajang sebab nak attend wedding kazen aku. kalau ikutkan hati, memang tak terasa pun nak merajinkan diri pegi kajang. da la petang semalam kelas full sampai kul enam. pastu balik rushing tukar baju sumer, nak naek bas kul nam setengah pulak. pehh, memang takkan la aku nak pegi kan. tapi satu-satunya sebab and alasan aku pegi jugak even badan tak larat giler is family aku datang jugak. rindu nak jumpa mak abah n sisters aku. terubat sikit la rindu nak jumpa dorang. rasa sebak tyme ayah aku anta kat ktm tadi. aku tak leh nak ikut balik tganu. bulan depan baru midsem. uwaaaaa!!

haaa! aku nak citer pasal aku naek train malam tadi. even dah out of stori wedding, aku tak kira sebab erhhh! aku tak penah naek train sedahsyat cam aku naek malam tadi. siap ada kes ragut lagi tu. sebelum ni penah dengar-dengar je kan, tapi yang ni berlaku depan mata sendiri. memang dahsyat. ngeri teruk korang! siyes cakap. dengan beg berat, tak boleh duduk, pastu sampai umah kazen aku ramai giler orang. dah memang adat malam wedding camtu. and for sure la aku tak leh nak tido sampai ke pagi. tolong wat keje sikit pastu bergosip ngan adik and kakak aku. hewhew.

ingat nak stay lagi satu hari tapi adik aku skul esop and aku pun ngah bizi ngan tesis yang belum stat pape, so aku balik arini. arap-arap malam nanti da slow stat wat keje. aminn. hehe. jum tengok gambar. aku taruk sikit jep. hehe. and ofcos la banyak ngan muka aku jep. ^.^. cekidauttttt!




me and my adik bongsu. up to uOls nak tgk kiteorang kat depan or kazen aku kat belakang. hehwhew. FYI, kazen aku yang pompuan tu. 26 this year. kawin dengan kawan skul die. swit tak? :)



odw to bilik pengantin. sumer bilik kat tingkat atas, so pengantin kena naek tangga sikit la nak masuk bilik dorang. huhu




introducing to u, tempat makan-makan. umah paklong aku kawasan uma die memang luas, so banyak jugak la khemah yang die pasang.




snap ngan pengantin baru. laki kazen aku nampak cam a bit skema sebab doktor. doktor memang skema kan? hewhew *tengok aku dah ubah cara pakai tudung sebab tak selesa sangat.^^*




the hantaran.




we are sisters!




baru jumpa adik aku yang satu lagi kan. dia sakit perut tapi bila dengar makanan dah siap hidang, elok jep turun bawah makan. hoho




lepas siap sumer, terus tukar baju. sebab tak sanggup aku nak naik train yang sesak tu pakai baju kurung. hehe. ni muka je nampak hepy tapi hati sebak sebab nak kena balik tanjung malim. uwaaa!


adiOs amigOs~

notakukukakiku: hujung bulan ni teman my boyfie berkonvo pulak. cant wait for that moment!



No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!