Friday, March 2, 2012

; meet my new campus ^.~

ALoha!

haii uolls.. im back. sekarang dah nak masuk minggu ketiga sem6. minggu duani boleh tahan la bizi nya. tapi boleh jep bangun kul sebelas pagi. hewhew. biasa la kan, orang yang suka tido ni akan cari jugak masa tuk die habiskan dengan tido. hehe. tadi lect aku cakap suka tido pun satu bakat ok! sebab tade pe yang boleh buat, pandai tido jep so tu pun dikira bakat la. ^.^

ok, entri kali ni aku nak tunjuk kampus baru aku kat korang. kampus sultan zainal abidin *if im not mistake la* hehe. kampus baru ni memang sangat jauh dari kampus utama yang ni dekat proton city. excited jugak la tyme pegi tengok. aku bukan suka suka hati merajinkan diri pegi melawat kampus baru tu tapi ada keje nak setel. dah alang alang kat sane baek aku snap gambar kan. hehe


this is my faculty. kampus baru ni belum fully complete la. baru berape faculty jep yang dah pindah kat kampus baru. fakulti aku saje dah ada 6 blok. setiap jabatan ada satu blok. daebak tak? hehe. and jabatan math kat blok 6. blok paling hujung. kesian T_T




cantik kan view die? boleh nampak bukit besar. cantik.



yang ni aku tak pasti fakulti pe. tak sempat nak tilik satu satu. penat kot cari bilik lect aku. huh




berhenti rehat jap. penat berjalan. *cam besar sangat la kan* :)



nun jauh di sane blok jabatan math. color merah. pink tade. hehe








gambar lam toilet tu sudah pasti. hoho. toilet memang bersih giler ar. tiptop. nak membuang pun sayang. =D


k la korang. tade pe sangat aku nak citer. saje nak taruk gambar kampus baru aku. tehee. da isyak, jum semayang :P

adiOs amigOs~

2 comments:

TIRHANI said...

tapi sayang lagi setahun nak habes baru merasa bangunan baru. tp ok la dr aku yg xde bgnan sendiri ni. :(

m0sHiE~ said...

tu la. nsib bek smpt gop nk rase. hehe

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!