Tuesday, March 13, 2012

; Ber'AIS' di pagi seLasa (=

aLoha!

Hye koranggg! dah lame giler aku tak update entri baru kan? bizi kah? Ohh, tidak sama sekali. even esaimen datang bertubi-tubi kat aku, but stil aku belum sentuh pape lagi. memang dah terbukti aku ni bakal guru yang pe'rajin' kan? tehee.

Bila dah masuk sem 6 ni, jadual clas aku cam da tak pack cam dulu-dulu. ari rabu, sabtu and ahad aku memang dah heaven kat uma sebab memang tade clas. ari lain ada clas sebelah petang jep. so lately ni makin menjadi-jadi pulak tabiat tido aku ni. selalu jep bangun lewat. aii, bila la nak berubah ni? =.='

arini aku ber'AIS' kat kampus baru. AIS stand for "Accounting Information System". hewhew! tade keje sangat so kiteorang pun bergedik nak snap gambar. alarr, kenangan tak salah kan? ^^


aku sorang jep yang cam over eksaited. sobss --.--



ayuh kita ber'AIS'!!



tak ramai pun student clas kiteorang. ramai-ramai tak best kan? bising jep. hoho



wall frame. cun tak? ^-^



we, us, kami. :)




silauunyaaa. -.-



steps to UBS lab.





adiOs amigOs~

notakukukakiku: sory entri cam entah pape jep. menaip kul 2suku pagi. biasala kan. huu. weekend ni off to kajang for my cousin's wedding. cant wait! :)

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!