Monday, March 26, 2012

auuwww! siyes cumel giler :)


ALoha!

jum tengok kat bawah!

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




jeng jeng jeng! *drum sound*




ada orang wat banner kat kite la. suka nyee kite. siyes cantik. sebab tuan pun cantik kan? hehe Pangggg patplohlapanjuta kali.! even aku jarang update blog sekarang but doesnt mean aku tak jenguk blog aku, bw tu dah rutin aku setiap hari. hewhew ^.^

nak tahu sape tang baek hati wat banner ni? mestilah budak cumel kiut miut ni. -------> NYRAH RARA. cantik kan? sebab aku kawan die, free jep dapat banner. hoho. sape nak jugak, try la mintak kt si nyrah ni. boleh die tolong wat kan.

mane tahu si nyrah sekarang berbisnes tudung dah bertukar lak nanti berbisnes banner blog. no one knows. hoho.

hope esop dapat jumpa die sebab aku dah booked tudung ngan die. :)


adiOs amigOs~

2 comments:

NyRah Rara said...

wewitt !! bukan men lg kne puji pongpangpongpang..hahaha..
hari ni jumpa !!

m0sHiE~ said...

yup2. tp lwatcket la jmpe. hewhew :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!