Saturday, February 4, 2012

; With my Lover. #happy ^_^



Assalamualaikum sumer :)

Arini dah tade nak helo2 bagai sebab arini hari Maulidur Rasul, hari yang mulia. Perbanyakkan zikir dan selawat kepada rasul kita, Muhammad S.A.W. So, kesempatan ini aku nak ucap salam maulidur rasul 1433h kepada sumer umat Islam di serata dunia. hehe.

Finished with the intro. Now aku nak stori pasal..... *drum sound*. Semalam aku kuar ngan en pakwe. tehee. tak ke mana pun just pegi tengok wayang, shopping sikit, mamam pastu balik. Pagi pagi lagi kiteorang da kuar sebab almaklum lah dah lame tak jumpa, rindu membuak buak la, menusuk sanubari, jantung, hati, pancreas sumer. kohkoh. O.o Kalu tengok wayang kat terengganu tercinta ni, tade tempat lain lar selain Mesra Mall. So, drive la sampai sane. since memang tak terkira dah berape kali aku pegi sane,so tempat yang jauh terasa dekat jep tambah tambah lak pegi ngan bf. pejam celik pejam celik dah sampai. hehe. semangat sangat duk stori mori ngan bf aku. hoho

Dah lame kot tak jumpa ngan si rul aku ni. beribu batu jarak memisahkan kami. *ecece, ayat cam lirik lagu tak? ^^. dua hari sebelum dia balik aku dah plan ni nak tengok citer pe. mula mula tu ingat nak tengok sumpahan kum kum. cam yang aku citer dalam entri sebelum ni. tapi terasa tade mud lar pulak nak tengok citer hantu bagai ni. wat penat anak tekak cumel aku je duk jerit setiap kali antu die muncul. pastu aku tengok review citer Chronicles lam tivi. Peh, memang best citer die. kalu action movie konpem melopong mulut tyme tengok citer die. tapi lain yang di plan lain pulak yang jadi. Sampai sane, aku tetibe nak tengok Journey 2: The Mysterious Island sebab citer 3D. hehe. yang the rock is cooking berlakon tu. terasa lebah betul betul depan mata. "when the big is small and the small is huge" :)

Dah habis tengok movie, kiteorang lunch kat awana then lepak lepak kat pantai, my favourite place. tengok pantai, terasa lapang dada, tenang jep. segala problem terbang bersama angin pantai. huhu. Lepak ngan si rul memang bes. he totally make my day superb and im feel happy all the tyme. thanx cyg. ^^

And arini aku jumpa dia lagi. Lunch kat mcd sambil continue stori yang tak habis semalam. hehe. esop die dah balik. dada cyg. lagi 6 hari anniversary kiteorang yang ke lima. ^^



Nun jaug di sane, dats my boy. my rotiboy. :)



Breakfast with teh tarik @ rotiboy. teh die pahit tapi bf ak cakap sedapp. aku: ???



im on the giant chess. wink^.~



ok, dah sampai pantai. terengganu memang femes dengan pantai nye. awesome!



bersantai sambil tengok ombak. feeling ombak rindu jap. hehe



Pehh, faizal tahir teww. haha!


aku pun nak feeling retis jugak. kohkoh.

dah abis stori aku arini. petang nanti, nak makan abc and goreng pisang. bess! mak aku cakap abc die sedap giler. so, nak try jugak la. huu. daa uolls!

adiOs amigOs~

5 comments:

miss farhah said...

beshnyeeee pergi dating. besh nyeeee pergi pantai. hehe :) singgah petang kat sini ! :)

m0sHiE~ said...

@miss farhah: hehe. memg best pun

Asyiqin Haulisah said...

untunglah ada bf, untunglah g pantai. ;)

nabByla said...

bestnyee dapat g jalan2.. hehek!

jemput ke blog kite. :)

Atiqah Razak said...

Best ke Journey 2: The Mysterious Island? Tak terfikir nak tengok cerita tu sbb tak tau cerita apa. Sekarang orang ramai sibuk cerita psl Azura je. Tapi kita tengok Sumpahan Kum Kum. hehe

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!