Saturday, February 11, 2012

Suka duka lima tahun bersama : Happy Anniversary sayang :')


*p/s: entri jiwang karat, taknak muntah hijau tak payah baca :)


ALoha!

11 Februari 2007. Tak sangka lima tahun dah berlalu. how time flies o.O Means dah lima tahun aku bersama si dia. happy anniversary to my twinkle of my eye and the person who i love from the bottom of my heart!, Mohd hasrul hasnan. you've been an awesome boyfriend, guide, support system and ofcos my bestfriend ever. A zillion thanks for being there for me! my love for you will never cease and for sure you'll owez be the one for me! After all, you'll share all you have with me rite? tehee ^^ *mood: speaking london* :)





Soo eksaited nak wat entri ni sampai terawal sehari. hehe. tape je kan? i make this entry special for you. this is our memories sayang. terlalu banyak kenangan sampai tatau nak citer per. tehee. maybe nebes kot. *nebes la sangattt ^^. awak, saya pasang lagu jiwang tau nak tulis entri ni. yupp.! mood: what are words :') kita tak cam kapel laen yang tiap tiap hari jumpa, belajar sama sama. kita tak cam dorang, kita jauh! jumpa sebulan sekali pun susah tapi saya dah biasa awak pun sama kan? "distance never seperates two hearts dat really care". im trust you. dats it. sebab tu kita kekal sampai sekarang. Saya tak marah dengan sapa awak berkawan, saya tak control hidup awak im an easygoing person. kalau orang lain mesti merajok spuloh hari spuloh malam bila bf dorang kuar lepak ngan kawan kawan pompuan. tapii saya tak kisah sebab tu kawan awak but im your lover. kalau merajok pun, saya merajok tak lama kan? dua jam dah ok balik. hehe.

saya happy tengok ramai kawan kawan yang olredi engaged, ke jinjang pelamin pun sudah. awak tanya saya tak teringin ke sumer tu? tipu la kalu hati saya tak terdetik langsung kan? siyes saya jeles ngan dorang. but im not ready yet. a lot of commitment bila kita melangkah ke dunia tu. saya dah bahagia camni. tunggu habis belajar dulu, balas jasa mak ayah baru pikir pasal ni. awak the only one anak lelaki lam family awak. awak dah banyak tanggungjawab. family are more important than me. pasal saya awak tolak ke tepi dulu. ada jodoh tak kemana jugak kan? saya harap saya la tulang rusuk kiri awak. :'( . saya boleh tunggu dua tiga tahun lagi. hehe. dua jam nak kawin pun boleh tunang lagi. satu hari dapat dua cincin, how cool is dat kan sayang?





kita memang sehati sejiwa. tapii bab makan kita memang tak sehaluan. tehhee^^. pe yang awak suka makan sumer saya tak suka tapi pe yang saya suka awak pun suka. awak paling tak suka makanan yang pedas, kalu makan alamatnya menangis la kan? hehe. awak tahu sumer fevret food saya. awak, saya tak suka makan sayur, pasni jangan paksa kita makan sayur lagi tau. and setiap kali kuar makan, mesti saya makan tak habis and awak mesti tolong habiskan. hehe.

awak, thanx tau sebab awak sentiasa ada dengan saya. tyme saya hepi, sedih, takut etc. awak tempat saya luahkan sumer problem saya. saya sakit kena gigit nyamuk pun stil bagitau kat awak. #melampaugiler. And awak tak penah jemu tak penah bosan dengan saya. saya cepat melenting, selalu sakitkan hati awak. sory tau! nanti saya belanja aiskrim nak? ^_^. and sebab awak jugak saya semangat nak study and make my parents proud wif me. saya dapat pointer teruk, awak bagi semangat kat saya not to easily give up and sem ni my pointer improve very very well. mak pun tersenyum lebar tyme dapat tahu result saya. thanx awak!





awak suka nyanyi depan saya. lam kete, awak tak bagi saya pasang lagu kuat kuat sebab nanti tak dengar sore awak yang 'sedappp' giler tu kan? hehe. awak, ingat tak lagi our first song? kalau tak ingat, konpem awak dah tua! huu. kita minat lagu yang sama kan sayang? saya rindu awak main gitar depan saya. nak lagi boleh? O.o

k la awak, saya dah lapar taip entri panjang kat awak ni. #kidding ^^. hope we will last forever. love u always sayang. :'). and again, happy fifth anniversary.!

adiOs amigOs~


6 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

lama tu 5 thun :) hope brkekalan hgga ke akhir hayat ^^

m0sHiE~ said...

yup2. btw thanx a lot dear. hope we will stick forever^^

Atiqah Razak said...

semoga berkekalan ;)

m0sHiE~ said...

thnz dear^^

cinta siswi said...

cepat2 kawen dear.. semoga kekal dunia dan akhirat.. :)

m0sHiE~ said...

insyaallah.. arap2 cpat smpai jodoh kteorg. hehe

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!