Sunday, February 26, 2012

release tensiOn!

ALoha!

Woottt. wootttt! lame giler dah kan tak mengapdet blog kesayanganku ini. hewhew^^. dah seminggu aku kat tanjung malim yang 'tercinta' ni tapi malas la nak update entri baru since kena attend kelas yang berlambak and mood pun jadi tak tentu hala. kejap sedih, kecewa, geram, benci. semua menjadi satu bila malas menguasai diri aku. hoho. aku pun tak tahu nape aku malas sangat nak belajar sem ni. maybe sebab aku dah nak melangkah ke dunia baru kot. dunia perguruan. tolonggg! aku memang tak ready lagi nak ajar anak orang. T__T.

minggu ni aku ada microteaching. pun belum ready pape nak present. ehmm, lagi minggu ni aku kena pikir objektif for my tesis. esop aku baru sedar yang aku ada kelas minor financial accounting. lecturer ada bagi tutorial soklan buat kat umah tapi sikit pun aku tak sentuh lagi. omaai! see! ketara giler kan sifat pemalas aku sem ni. kalau ada award top 5 orang paling malas konpem aku la orangnya. uhuk3^.~

tapi bukan tu yang aku nak stori sekarang. tu mukadimah je dulu. panjang bebenor kan? hewhew. semalam aku turun kL becoz nak release tension yang aku rasa cam nak pengsan dah tau. for sure la aku pegi jumpa my bf. hehe. baru jumpa dia awal bulan aritu tapi sekarang dah jumpa lagi. biasa aku ngan dia jumpa sebulan sekali jep, kali ni ter'advance' pulak sampai jumpa dua kali. hehe. takpela kan sekali sekala jep jah oi!

tak nak cakap panjang panjang. moh tengok gambar ciput aku ni. ^.^


sampai jep kL, terus pegi ts. tunggu si rul kat situ jep. aku pegi ngan wany and biha. kebetulan dorang nak pegi jugak. aku follow je la. hehe



takkan nak tunggu je kot kan. baek aku pegi isi perot aku yang memang dah bekeroncong berzapin berinang ni dulu. and this is my lunch.



this one for biha :)



and this is wany's. ^^



  1. menunggu makanan dengan sabarnya. *lam hati Tuhan je tahu betapa laparnya diriku ini. ahaks!*
  2. nyum2. mocha ice blended for me.
  3. at last, boleh jgak makan. aummm
  4. bahagianya saya. errggghh! alhamdulillah :)


yeayy! akhirnya, beli jugak novel. kali ni aku nak tukar angin lak. nak bace novel omputeh. taknak dah bace novel alaf21 and buku prima. boringg~ pangg! :)



Thanx cyg anta kite balik tadi. lebiumore!


AdiOs amigOs~

4 comments:

wanabee said...

woa..novel ps i love you tu macam best je ... biasa tgk cerita dia je ... ^_^ hihi

m0sHiE~ said...

@wanabee: memg best pun dear. bru bace cket. sdey citer die. :(

eyjalukman said...

ps i love you tu mmg best tp tk khatam lg smpai skrg ,bnyk sngt halangan . ahhahaha

m0sHiE~ said...

@eyjalukman: kite pun sme la. kalu mlayu cpat je kot. hehwhew

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!