Thursday, February 2, 2012

; Here the things..

HeLo peeps!

Arini aku kena pegi skul adik aku. Ade majlis pe entah. aku tak amik tahu sangat. juz teman mak aku jep. well, mak aku kan mem besar, so aku la jadi driver setia die. hehe. Odw balik tadi aku singgah psi jap sebab nak menghabiskan BB1M tu la. orang laen da abis dah guna. kan. tehee. tapi tadi aku juz guna seratus jep. beli stationary sumer. buku satu pun aku tak beli. bukan sumer yang aku punyer pun. yang adik aku lagi banyak. tak kisah sebab memang aku nak belanja die. ehmm siyes tatau nak cakap pe dah. hehe. scroll bawah tengok gambar je la kan. cekidaut jum.


Wink! ^.~



Mem besar. pagi tadi dah bebel kat aku sebab lambat mandi. sejukk la ma. *.*



sumer wat muka ketat masing masing. malas nak duk lam dewan dengar ucapan sampai nantok mata, so kiteorang duk amik angin kat luar jep. sempoi :)



saje nak try pakai tudung cam dian pelangi tu. tapi langsung tak jadi. aku bantai jep pakai ni. hehe



Adik bongsu aku. dia dapat transfer mrsm laen, tapi taknak tukar. sanggup wat surat rayuan. dah nama anak bongsu kan, tak reti nak survive sikit. aihh



Ni jep la barang yang aku borong tadi. nampak jep camni. RM121.95 jugak habis tadi tau. biasa la harga barang sekarang tak sama cam dulu dulu. yang lebih tu mak aku tolong topupkan. huhu.



Alang alang dah dapat baucer free kan, aku pe lagi terus sambar cute box kat situ. hobi sejak azali lagi kumpul cute stuff like dat. cute giler kan? ^^. Tak tahan siap ada telinga lagi teww. i loikee :)



Bukak box tu, jeng jeng jeng *drum sound*, ada dua box yang sama kat dalam die. saiz jep lain. omo omo, cumel gilak!



So, kite ada tiga box. papa mama and baby box. hehe. bertambah koleksi cute box aku. hoho

Ok la, aku stop kat sini dulu. nak bukak website mysis jap. tengok kalu kalu result da kuar. cuak. hope result tade la teruk sangat. amin~

adiOs amigOs~

6 comments:

Yasmin Khairani said...

Aaaaaaaaaaaaaaa cute laaa box tuuuuu.... nak jugakkkkkk!

dear, nk mintak tolong komen entri baru hadiah apa yg sesuai nak bagi utk contest k :)

m0sHiE~ said...

@yasmin Khairani: memg sgt2 cute dear. hehe. ok, i will :)

Bella Bellitos said...

kat mana beli kiut box tu?

btw tudung stylo laa

m0sHiE~ said...

@Bello BellitOs: kat psi. mcm2 color ad taw. hehe. btw thnx dear :)

EFEO said...

cute box tu~~
mahu jugak...uhuhu

m0sHiE~ said...

@EFEO: rmai btol peminat cute box tu. kne sorok ni. hehe

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!