Sunday, February 12, 2012

Almost 3 years as UPSI student =')



ALoha!

Dah berape hari aku bukak portal sebab nak register sem. dia cakap 12hb dah boleh register tapi tade pun. adakah aku sungguh bersemangat nak belajar? pegi balik class? ohhh, tidak sama sekali. aku just taknak sejarah berulang jep. sem lepas dah menggigit jari terpaksa bayar 30hinggit coz tak register sem. sehari spuloh hinggit, 3 ari baru aku sedar dah lepas date nak register, so 30hinggit la melayang ditiup angin. tapii arini aku dah selamat dari kena denda. hehe^^.



"registration completed. thank you. current academic semester: 6"

yupp! aku dah daftar. tapi nanti kena daftar subjek lak. minggu ke lima semester. dah terpahat kemas dalam otak aku tarikh daftar subjek. hehe. fobia aku ngan benda alah ni. aiyo! Lagi seminggu aku akan melangkah ke semester 6. kejap je kan masa berlalu. aku ingat lagi tyme daftar masuk uni dolu dolu, aku rasa nak habiskan empat tahun tu mesti lame gilerrr tapi tak pun. 14minggu satu semester kejap sangat. kalu dapat banyak esaimen lagi cepat masa berlalu. So, to my lecturer, bagi la banyak banyak esaimen kat kiteorang sem depan ok! ^^ #tangankebahumatakeatas.

pikir pikir balik, pe la sangat jasa aku kat uni aku. sikit sebesar kuman pun tade. langsung tade ok! orang lain join program sana, program sini. tapi aku duk goyang kaki layan citer korea dalam bilik. sungguh tak bertamadun kan? hoho. kalu weekend, orang lain amik kesempatan pegi camping la, daki bukit la dan sewaktu dengannya. aku pulak duk membongkang tido atas katil. hehe. teruk betol la. *rahsia dah terbongkar*




Ni la subjek yang aku amik sem depan. tak nampak pape pun kan? *klik untuk tumbesaran. ehmm, tak payah la. arini aku rajin sikit. meh aku list kat bawah eh sayang sayang sekalian. *masalahnya, ada orang nak tahu ke? ahh, lantak. aku nak tahu! ^_^

  1. research project
  2. pengajaran, teknologi dan penaksiran 2
  3. perakaunan kewangan 2
  4. kurikulum pendidikan perakaunan
  5. sistem maklumat perakaunan
sem depan memang tade langsung subject major. aku bukan lagi math student tapi account student for next sem. haha! aku sengaja menempah ke'pengsan'gan amik tiga minor sekaligus dengan alasan final year nanti subject minor tak menganggu lagi hidup aku. siyes aku tak suka belajar akaun bagai ni. sem 5 aku tak dapat 4flat sebab subject account ni. eh, aku belom bagitau lagi pointer aku kan? aku dapat 3.96. syukur sangat ya Allah. aku harap sangat pngk aka overall pointer aku lepas 3.75. sekarang baru 3.72, aku nak dapat first degree sekali lagi dengan alasan aku tak nak bayar ptpeterpan teww! hehe. 36ribu oulls. tahun bila la nak habis bayar. doakan aku dapat 1st class degree ok! ^^. so, what to do? belajar rajin rajin la :)

masak oh masak! dua subjek 6jam kredit. aduyai. ahhh, malas ar aku nak pikir. baek aku menghabiskan sisa sisa cuti aku yang masih berbaki seminggu ngan berehat dengan tenang kat uma kan? hehe. daa UollSs!

adiOs amigOs!

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!