Tuesday, January 31, 2012

; Pictureless Wednesday

Helo peeps!

Kejap je kan masa berlalu. Dah masuk bulan february dah. How time flies! Arini aku terasa nak mengupdate blog yang sekian lam terbiar sepi. ecece^^. Usually today people post bout their wordless wednesday rite? Buttt, im gonna post bout my picless wednesday. awesome tak? hehe. *padahal memang tade gambar nak taruk since duk umah je kan. kohkoh*

FYI, this friday my result will be out. Mak aiii, giler cuak nak tengok result aku yang entah pape tu. Sem ni siyes tatau nak skor pe. konpem result aku jatuh menjunam and karan di dasar lautan. For sure, i will not tell anybody except myself. so, kalau tak bagitau tu, korang faham faham sendiri la yep my result camne. hehe. oh, ngeri nye nak bukak mysis nanti. :'(

i have left than 18 days until my holiday ends. everyday countdown the days at my tweet. Malas nye nak balik kolej and start my new challenging sem. even aku boring tahap cipan duk umah doing nothing, tapi aku seribu kali rela lagi dari balik kolej, pegi kelas, nak makan kena masak sendiri. Homai. -.-. siyes malas. taknak lagi pikir pasal tu. Enjoy puas puas dulu kat umah ok? :).

Ehmm, sekarang kat sini tiap tiap ari mesti ujan. aku bangun solat subuh tadi ujan lebat giler. Ape lagi, pas solat, tarik selimut sambung tido sampai tak sedar diri langsung. yeeee, aku memang dah ternyata anak dara yang fail. malas wat keje umah, bangun tido lewat. hehe. tapi dalam malas aku ada rajinnya jugak tau. *puji diri sendiri nampak? tehee.

Citer kat tivi yang aku suka tengok sekarang, gemersik kalbu, vanilla coklat, aishiteru. Pe lagi eh? tu jela kot yang aku ingat setakat ni. citer tu cam lebih kurang jep. kena kahwin paksa. tapi yang paling swit bagi aku vanilla coklat kot. sebab amir tu hensem der. hehe. kete sport lagi tu. ko hado? kalau gemersik kalbu, aku dah boleh agak dah since aku dah bace novel tu sendiri. tak sabar nak tunggu part yang si ana tu dah fall in love ngan suffian. mesti cumel. hehe.

haa, weekend ni si rul balik sini. omo omo, tak sabar kot nak jumpa buah hati tercinta. rasa cam spuloh taun ni tak jumpa dia. *padahal baru sebulan tak jumpa. hoho. kiteorang dah plan nak pegi tengok wayang. aku nak tengok citer sumpahan kum kum. aku tanya kawan aku, dia cakap citer tu besh. takut pun takut. tapi si rul ni tak suka tengok citer hantu ni. ahhh, ada aku kisah,? hehe.

Esop kena amik adik aku kat skolah die. duk umah keje tetap aku diver tak berbayar. tapi i ikhlas je ok. tak mengharap pape pun. hehe. tapi yang fedup nya, kena pegi awal pagi sebab ada majlis pe entah kat skolah die tu. so, mak aku kena pegi jugak la. malasnya nak bangun awal pagi. -.-

ok la, aku stop kat sini. dulu. tade pe dah nak citer kat sini. dah lepas gian nak menekan keypad laju laju. hoho. till we meet again guyss!

adiOs amigOs~

4 comments:

kai said...

hehehehe..
layan gak cite vanilla cokelat eks..

=Jom Join!=
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

m0sHiE~ said...

@kai: layannnn. hehe

Bulan Syurga Firdausi said...

ziarah cni :) suke tgk izara crte vanila cklat tu hehehe

m0sHiE~ said...

tapi cam garang sgt la izara tu. kan?

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!