Monday, January 9, 2012

One more to gooo ^__^


HelO peeps!

Even da pukul 4 pagi, but stil i wanna update this entry. sekarang aku memang tido lewat giler. kalau kul dua tu cam baru kul spuloh malam. bulat mata tak nantok langsung. but ofcos la bangun lewat jugak. matahari da terpacak atas kepala baru reti nak celik mata. giler teruk! kalu study tu ok la jugak, ni tak. duk me'lagho' wat benda laen. aigoo!

aku ada satu paper lagi sebelum balik kampung. hepyy giler.! tapi da lame sangat gap exam, nak bukak buku tu terasa malas tahap mak cipan ar. langsung tade mood nak study. aku ada lagi tiga hari nak study. cemon la ana! wake up. nanti tak boleh jawab exam baru nak melalak. useless ok~

hope esop bangun ada la sikit mud nak study ni. plis come tu mama ok :)



tadi aku ngan rumet duk packing barang kiteorang. bagasi pun dah berhabuk dah lame sangat simpan tak usik usik. sampai dueplohlima kali aku bersin tyme nak lap bagasi tu. aihh. mood packing barang lima kali ganda dari mood nak study. hehe. semangat kan? tak sabar nak balik. nak jumpa mak. ^^




ok, aku kalau packing barang mesti kena jimatkan ruang yang ada. mesti ok! cara dia kita kena la gulung gulung kan baju tu. hehe. baRU jimat. kalau rasa cam da over the limit, korang naek pijak atas bagasi tu. konpem boleh zip punye. sebab aku pun wat camtu tadi. muat jep. tehee^^

cam tade pe dah aku nak citer kat sini. haaaa! aku dah letak balik lagu kat blog ni. nanti da boring baru aku remove ok! alar, bukan ramai sangat pun yang datang jenguk blog buruk aku ni. so tak kisah sangat la kan. hehe. now im addicted to boyce avenue song. sore die memang pehh giler ar! sumer lagu dia aku download. besh!. k la, aku nak tido dulu. takut nanti subuh mak gajah pulak. huhu

adiOs amigOs~

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!