Sunday, January 1, 2012

Oh, im already 22. happy new year!! :)


helo peeps!

Happy new year everyone! whoaa! its2012 olredi ! how time flies O.o. aku? masih seperti biasa. nothing changed. hehe. its been a while i didnt post anything here. and sekarang entri sumer lam tahun baru. tahun 2012. ehhm, lately ni aku tade mud sangat nak update blog. Tade stori nak share. and for sure i have left than two days to cover up all the topics since my first paper is on 3th jan. sumpah aku memang gerun, cuak, takut thap giler kentang nak exam. sebab study pun cam hape sangat la kan. tak mo dapat pointer teruk lagi. pliss *.*

tahun baru mesti orang cakap pasal azam baru. aku tak suka sangat nak berazam azam sangat. hehe. just follow the flow and that i will be. now im not more 21 guys! 22 olredi. cepat sangat kan. lagi dua taun nak kawin boleh? pangggg!! ^^

this is my first my for 2012. hoho. it had been two years dah aku berblogging ni. aku menaip untuk tatapan aku sendiri. orang laen datang membaca itu satu bonus link bagi aku. hehe.

ok la, aku stop dulu kat sini. nak solat jap pastu nak sambung study. wish me a veru best luck for my final exam ok? ^__^

2 comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!