Saturday, January 21, 2012

;My own art attack ^_^


-->
HeLo Peeps!
Aku jenguk blog aku tadi cam da bersarang sangat. Ciap ada lipas tikus sumer. Hehe. Malas sangat nak update blog kan. Bukan camtu, everyday im doing the same thing. So, tade pe nak update. Hehe. Such a boring life kan? Tapi aku hepy jep duk umah. Sedar tak sedar, lagi sebulan jep lagi aku boleh berholiday, pastu aku akan menempuh my life as student. Again and again. Sabar wahai hati, setahun setengah jep lagi. Wink^.~
Malam ni tetibe mood nak menghias bilik datang tanpa diduga. So, I create my own art attack. Ecece^^. Mentang mentang la tadi tengok bf YUNA kat art attack, maybe sebab tu aku pun jadi semangat pelik nak wat jugak. Kohkoh. Entah pape kan. Pikir punya piker, finally ilham pun datang. So aku wat frame gambar yang tergantung tu. Sumer wat sendiri ok. Tade kuar satu sen pun duet. Hebat la tu kan? Jum cekidaut my things to make it. Yeehaaa!!
1. 1st thing ofcos la gambar kan. I just print out picture from my lappy. Tak payah pegi kedai tunggu setengah jam apek kedai nak cuci gambar. Huu. Banyak jugak aku print out tapi tak boleh guna banyak banyak. Takut nanti frame tergantung aku tak stabil pulak. J
2. Next, aku guna kotak sebab nak tebalkan die. Habis aku selongkar cari kotak. Nasib baek jumpa. Tehee
3. Lastly, kertas pembalut hadiah as their frame.
In one hour, im done. Dan ni lah hasilnya. Jeng jeng jeng. ^^


-->
-->
hehe. tak cantik sangat pun. tapi not bad la kan. ^^ boleh mencantikkan bilik aku yang memang da cantik tu. kohkoh:)

tulisan nama aku tu, aku just tulis ngan pensel. yee, aku tahu. tulisan aku memang tiptop.!



korang boleh la try wat camni. nak wat better dari ni pun takpe. simple and save budget. wink ^.~
-->
Ok, aku stop dulu ok. Esop aku nak ikut mak aku pegi kelas masak masak. Hehe. Nak wat cupcakes! Cant wait for it. Nanti boleh aku wat cupcake aku sendiri. Senang je kan? Huu. Daa uolss~ zzzzz*.*
adiOs amigOs~


notakukukakiku: update blog sambil layan kpop. Dah addict ngn kpop. Tak layan lagu omputeh dah. Huu. Baru aku tahu besh nya lagu kpop ni kan. Haa! Tadi aku baca diari adik aku, all in English. Homai! Sampai aku pun tade mud nak baca. *panjang pulak notakukukaiku arini. Kohkoh^_^


8 comments:

NURUL NADIAH MAMAT said...

wah..kreatif.....jimatkan duit selagi boleh.....ehehe....

TIRHANI said...

gambar gua tergantung megah. syabas bette HAHA

miss farhah said...

salam ahad. jalan blogwalking sini. kreatif ! :)hee

Cerita Saya, said...

SGT KREATIFFFFFFFFF

m0sHiE~ said...

@Nurul nadiah mamat: yup2. tak perlu duit sesen pun. tp not bad je kan.

m0sHiE~ said...

@Tirhani: haha. yup2. nak mandi sekayu lagi la beb!

m0sHiE~ said...

miss farhah: hehe. thanx dear^^

m0sHiE~ said...

@Cerita saya: tenkiu2. :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!