Monday, January 23, 2012

Lots of L.O.V.E in my fren engangement ^.~

HeLo peeps!

Hows your day? sebelum pape i wanna wish happy new year, Chinese. today i attend my fren engagement. umah kiteorang tak jauh sangat, so aku pun ok jela nak pegi. *kalu jauh tak pegi kot. hehe kidding*. At last, ada jugak kawan aku yang bertunang. untung la kan. im so happy with her. To Izni, selamat menjadi tunangan orang. pasni dah tak boleh nakal nakal da. haa! nasi beriani tadi memang tiptop, terbaek dari ladang ar. hehe. malas nak citer panjang, moh kite tengok gambar je la ok. *gambar kiteorang jep banyak. tuan rumah bz touch up.^^


Taddaaaa! kawan ku engaged oredi. omo omo , cun melecun kan? im happy for you dear. :)


Ni la pelamin izni. cantik kan? yellow white theme. hantaran pun ikut color theme jugak. FYI, izni wat sendiri hantaran. pehh, cam nak booking je dia wat hantaran tyme aku lak spuloh taun nanti. hehe


Hantaran pihak lelaki. black pink theme. jeles lak tengok. cantik. uhuk2


Aku baru sampai tapi dorang da ciap melantak sepinggan nasi sudah. hebat! haha.


Mula mula sampai terus amik gambar kat pelamin dia. #takmalu! :)



Untung laa ada kawan gedik cam dorang ni kan. hehe. Guys, frienship forever ok? ^_^



Homai! over lighting. hehe. dari tadi aku sebut pencahayaan again and again setiap kali nak amik gambar. dorang sumer dah habis menyampah ngan aku. sobss. huhu



ni kawan kawan skul aku. lame jugak tak jumpa. last jumpa tyme raya aritu. Ieyda, mirah and diyana. dorang asyik gelak kat aku jep tadi. maybe aku pakai tudung senget kot. huu



yes, kami kembar tak seiras. kebetulan baju hampir sama tapi tak serupa. huu.



We heart uOlls. huu. ni ex clasmate aku tyme skolah dulu. dah setahun kot tak jumpa. kalu jumpa, tak sah kalu tak gelak pecah umah. pe yang lawak pun aku tatau. Tadi balik pun cium pipi lebih sepuloh kali ni sebab sedih nak berpisah. #over. tehee.



gambar ni aku sorang jep yang wat gaya candit. Bak kata en.pakwe, "pipi cam ikan kembong". kohkoh.



you are so beautiful gojes izni. the lord of the ring sooo cantik. shining! Hope both of u will be last forever. tak sabar nak makan nasi minyak pulak. :)


Ni je la gambar yang aku boleh tunjuk kat korang. tak banyak sangat pun. tenet kat umah ni lembap cam kura kura sakit kaki. lagi pun memang aku tak amik gambar banyak pun. tehee. bila lak kawan kawan aku yang laen nak tunang and kawin ni? nak pegi lagi. Aku? lagi dua tahun ok. hehe. :)

adiOs amigOs~

3 comments:

Puteri Ketenangan^^ said...

wau, cepat update. hehe. izni pn xupdate lg ni sal tunang je. haha. best r g tunang org? bila turn kite ni ana? HAHA. klu jupe pn mesti xlepas dari bincang sal kawen. heee :)) neway, selamat bertunang Izni~

NyRah Rara said...

bestnya bile kawan rapat da nk jd milik org kan. hehehe..
nrah sangt2 las n xde mse tuk update blog. sangat sedeh. huhuhu..
wah !! 2 tahun lg..klau xjemput xtahu arr naa..huhuhu..

izni nakatsu said...

na.. ku terpaksa curik 2 keping gmbo mg!! halal eh??

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!