Friday, January 13, 2012

End of sem 5. Full of #joy #happiness #sad :)

HeLo peeps!

Yeaaayyy!! arini aku da abis final exam. heaven giler youuu! tehee. Even paper tadi sangat memeritkan jiwa raga bakul dan sama waktu dengannya. Masa dua jam setengah memang tak cukup. tak sempat aku nak termenung dua tiga minit. biasa aku beleh duk termenung setengah jam. huu^^ dah la ada yang silap kira. aigoo, nak dapat pe la nanti. ehmm.

Lecturer aku cakap bab yang masuk exam dari bab 3 sampai bab 7. tapi tapiii bab 2 pun masuk jugak. apo ke hel ni yop? sah sah la sumer tak sentuh bab 2 tu. dah lame kot tinggal. 25 markah free je tinggal kosong. sadisss! aku tahu soklan tu senang jep tapi dah tak ingat kan. Maybe lecturer aku nak trick student dia. Dia just nak tengok kita ni study tuk exam je or betul betul nak tambah ilmu yang penuh di dada ni. ececece^^. and ofcos la mostly student hanya study hanya tuk jawab exam and dapat A. pastu terus tak ingat langsung pe yang dah belajar. teruk kan.? -.-

nevermind lah. yang lepas biarkan ia berlalu. let it gone. nak undur masa, oh memang tak kan boleh punye kan. Hari ni hari penutup untuk sem 5. 14 minggu aku hadapi ngan penuh perasaan. sumer ada. hepy, benci, kecewa, fedup, takut, neves. semua bercampur menjadi satu. and today is the day. the last day. sumpah aku takut giler nak naek sem 6 nanti. banyak keje individu, research and i have to train myself to teach student. Omaii. takut nya. :(

malam ni kul 9 aku fly to my swit hometown. :)) homesick tahap gaban dah ni. eksaited!




dah siap packing barang. tunggu nak balik jep. yipppi!!

adiOs amigOs~

1 comment:

line said...

pergh.... beg2 tu bape sem pnye...

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!