Wednesday, January 4, 2012

60% of freedom. ~


Helo peeps~

Welcome back to school for those who still had to wear school uniform. teheee O.o. cakap pasal school uniform ni terasa rindu pulak nak pakai balik baju sekolah. kain biru, tudung yang ditempek lencana, baju yang berpoket tepi senang nak taruk duit beli kat kantin. Oh, siyes rindu. rindu nak pakai baju je ok, bukan rindu nak belajar lam kelas dari pagi sampai tengah hari tu. nonono! ^^

camner tahun baru korang? something new? aku baru lepas dua paper exam. and i have one more exam to sit then back to my sweet home. yeehhaa, ! start counting day from now. :). tadi aku exam 'Elementary Number Theory'. praise to God coz i can answer it smoothly. tak sakit kepala nak pikir tyme ngah jawab tu. sO, berbaloi jugak la aku stay up malam tadi. tapi paper semalam sooo sad. sampai menangis nangis lam bilik. sangat susah. tak tahu la paper tu dapat berapa. T.T.

lately ni, aku memang tak cukup tido. duk pulun nak study. my next paper on 16th jan. lambat lagi, so malam ni aku nak melayan runningman puas puas. esop nak bangun tido tengah hari. hehe. nak qada' tido yang terbengkalai tu.

Aku stop kat sini dulu la. tade pe dah nak citer. daa uOlss~



muka heaven semacam sebab boleh jawab exam. siap kuar awal lagi. daebak!


adiOs amigOs~

4 comments:

storyfromme said...

good luck untuk result exam nanti :)

m0sHiE~ said...

thnx dear!^^

Bulan Syurga Firdausi said...

gudluck :) lebar nye syum hehehe

m0sHiE~ said...

hehe. hepy sgt la ni.

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!