Tuesday, December 6, 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”


Helo Peeps~

Akhirnya, Nisa Kay publish jugak GA yang gah giler tu. Hadiah die memang meletop abis uOlss. siyes wa cakap sama lu. Kalau tak caya, ce cube try test singgah SINI. Aku malas nak bebel panjang panjang, korang nak join, just clik right HERE ok.



syarat-syarat penyertaan:

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi COPY BANNER TU KAT SINI.


3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C
4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip

8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.

Done! hope i will be the lucky one^^

adiOs amigOs~

3 comments:

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Pupel Liyana said...

jom try ga ini pulak http://pupel.blogspot.com/2012/02/pupel-liyana-mega-giveaway.html

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!