Friday, December 16, 2011

A short story before go to sleep^^


Helo peeps~
Jam da 3 suku pagi tapi mata aku tak nak tido lagi sebab petang da banyak giler tido. huhu. Lately ni aku memang kuat tido petang. Balik kelas jep, tukar baju baring atas katil sambil peluk cium teddy busyup pastu terus terlelap. Cam letih sesangat je padahal tak buat pape pun. Da ajar camtu nanti ari ari mesti nak tido petang. esop kena tahan jugak. caiyok2. hehehe.

Lagi seminggu aku nak abis sem ni. Cepat giler masa berlalu. aku rasa cam baru je masuk sem 5. belajar pun cam tatau pape je tapi final exam is just around the corner. Gosh, kena study betol betol nak naikkan pointer. carrymark dah banyak release kat portal. not bad la. ada lagi la sinar harapan nak dapat A. amin. :)

study week dah dekat so banyak kelas dah tade. enjoy giler. weekend ni memang relak giler ar. esaimen dah abis, kuiz pun dah jawab sumer. boring lak pulak tade keje nak buat. hehe. [melampau gila, tyme ada keje merungut, tyme tade keje pun merungut. hampeh!^^]. ive just one more clas to go by next week. hehe. bahagia sangat. just like a heaven. tehee ^.~

Tadi kawan aku iqa suh ajar dia mahirkan lagi bawak kereta sebab die nak test jpj minggu depan. Oh, im officially become driving teacher for si iqa. bajet cam pro nak ajar orang lain padahal aku ni bukan pandai sangat drive. hehe. tapi ok la. esop pegi lagi. balik tadi singgah kat secret recipe to buy dinner. ecece. tade la, saje mengidam nak makan choc indulgence. wink!



air buat sendiri je. hehe. tabiat aku kalau makan selain makan nasi, mesti nak melantak depan lapy. sambil makan, tangan duk merayap kat lapy, tekan tu, tekan ni. patut la banyak semut kat lapy. semut merah, hitam, sumer ada. ^^

haaa! tengah hari tadi aku pegi ceramah tau. program bicara wanita. ari jumaat elok kalu pegi dengar tazkirah agama ni. [baguss anak mak.:)]. tajuk arini bess sangat. jum tengok bawah.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




jodoh pilihan. very intersting ryte? banyak jugak input yang aku dapat tadi. hehe. kalau tajuk camni, mata langsung tak layu. hebatnya penangan tajuk camni. bukan aku je semangat pegi dengar, ramai giler yang datang sampai kan aku duk kat depan n atas lantai uollss. that why la aku boleh amek clear je slide kat depan ni. hohoho.

"mata boleh berzina dengan melihat, lidah boleh berzina dengan bercakap, tangan boleh berzina dengan berpegangan, kaki boleh berzina dengan berjalan ke tempat maksiat. hati pula boleh berzina dengan membayangi, merindui dan mengingati seseorang" [hadis riwayat Bukhari]

yang ni aku salin tyme ceramah siang tadi. so, sapa sapa yang bercouple tu, jaga la batasan korang tau. im also remind to myself. :)

~i wonder who will be my mr. right forever~^^

ok la, aku nak stop dulu. dah nantok la. see ya!

adiOs amigOs~

4 comments:

Bella Bellitos said...

phh ngidam choc indulgence jugak..yummehh

Bulan Syurga Firdaus said...

bgs awk..sblm tdo fkr dosa pahala :) btw sedap nye kek secret hehehe

m0sHiE~ said...

@bella bellitos: sdap kan. hehe. yummy jugak

m0sHiE~ said...

@bulan syurga firdaus: hehe. sekali sekala kena muhasabah diri kite kan^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!