Sunday, December 4, 2011

Kisah Ombak rindu ^__^


HeLo peeps~

At last, boleh jugak aku tengok citer yang ditunggu-tunggu. Ombak Rindu. Even esop aku ada kuiz, esemen yang tak siap lagi, arghh peduli hape. Sometimes we must forget about it. Tak boleh asyik pikir kan esemen jep. kena jugak rehatkan minda kan. hoho.

Entah kenapa arini aku rasa hepy sangat. Dapat tengok citer ombak rindu, boleh melepaskan rindu ngan si rul tersayang ^^[panggg!!!]. Langsung tak ingat aku ada keje berlambak kat umah. Semangat waja aku bangun awal sebab ingatkan nak turun kL awal sikit tapi bas spuloh setengah pulak tade. terpaksa la aku tunggu sejam for the next bus. Homaii, nasib bek kat foyer blok ada pertunjukan ular. tak la rasa menunggu sangat. Geli giler tengok ular sawa kuning. euww! tak tahan, tuan dia mandi pakai dettol lagi yoouu!



arini aku berbaju kuning, matching betol ngan ular sawa kuning tu. hoho ^^


Lewat jugak aku sampai tadi. Dah la si rul bangun lewat, sabar je aku tunggu dia. aishh. lrt sekarang da memang sepenuhnya kena beli kat machine die kan? yang guna token tu. da tu, apa guna staf kat kaunter tu? guna machine cam melambatkan je. geram betol.

tiket kiteorang kul 4 setengah. tu pun seat dah penuh giler. yang ada seat depan je. but stil ada seat kosong kat middle seat. So, aku ngan si rul terpaksa la berpisah. sanggup duk tempat lain-lain dari duk kat seat depan. boleh patah tengkuk aku. huh!



tiga panggung sold out for 4.30pm ombak rindu tickets. gosh!




si rul duk depan aku je pun. hehe. bolek jugak cuit cuit dari belakang. Suprise! sebelum citer ombak rindu stat, aaron ngan maya karin datang! terkejut monyet cumel jap. fuh, encem bebenor aaron tu yep. tak ingat dah bf kat depan. asyik duk pandang kat aaron je. And maya karin, the gojes one!

And suprise again, si rul nangis tengok citer ni. kantoi! haha. memang mat jiwang la si rul aku sorang ni. Tanya tak ngaku. poodah! padahal hidung sokseksoksek sebab banyak sangat nangis. hehe. aku bagi 4/5 bintang for ombak rindu. ^.~

Citer tu duration die dua jam lebih jugak la. lama giler. tapi tak boring pun. tak rugi la bayar tiket RM14. huu. Pas abis citer, kiteorang pegi melantak kat Nando's. lapar giler kot.



mango ice blended for me~



he doing every single thing for me. dats why ailevhimsomac.



makanan tak sampai lagi tapi air dah tinggal separuh. hehe. dahaga pas tengok ombak rindu. ^^



Hot to go. aumm~ :)

Sebab da lewat nak balik naek bas, si rul tolong anta kan aku balik kolej. thanx a lot cyg. Ok, da abis citer ombak rindu tuk arini ni. sangat hepi. Hilang seketika segala problem pasal test and esaimen lam kepala hotak aku. esop kelas sampai ke malam. hve to face a abig long dayy tomorrow. *.*

adiOs amigOs~

3 comments:

NyRah Rara said...

best nya awak !! hehe

NyRah Rara said...

best nya awak !! hehe

m0sHiE~ said...

hehe. 2 la. jumpe aaron yg bes.

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!