Thursday, December 8, 2011

I need rest, please..-__-


HeLo peeps!


Terasa lama sangat aku biarkan blog ni sepi tanpa bahasa. Sorry my dear intan payung moshie blog, im really super duper busy this whole week. yUp, sangat tak cukup tidow gara gara esaimen. Kadang kadang aku dah rasa fedup, rasa nak muntah duk mengadap kat esaimen ni. kalau esaimen semata mata boleh tahan jugak, ni ngan test lagi, kuiz. almost every week mesti ada kuiz or test or both of them. Gosh!

Sekarang pun, mata aku layu je. But stil wanna update this entri first before got to rest after this. Nanti dah tak ingat nak bebel pe. huu. Alhamdulillah, esaimen for killer subjek dah anta tadi. semalaman aku tak tidow nak siapkan benda alah ni. kawan kawan aku pun stay up kat sini je, tido kat lantai bilik aku. al maklumlah, katil bujang tak muat tuk 4 orang. tak pasal pasal nanti patah lak satu satunya katil aku kat sini. T_T

Sedikit frust sebab topik yang aku study for 'theory number' tak membantu pun aku jawab kuiz aritu. sedikit je frust nya sebab aku tak study semangat sangat pun. Kan aritu aku kuar tengok ombak rindu ngan si rul. So, tade la frust giler meroyan takleh nak jawab kuiz. had to deserve it la kan. usaha sikit, markah pun sikit ciput je la. ^^



Kalu study mesti mulut tak boleh nak duk diam. keje nak mengunyah je. *stresss.

Nak siapkan esaimen yang aku cakap tadi tu, for the second tyme for this sem, i went to the library. nak cari buku rujukan. hehe. ye, aku bukan cacing buku yang suka melepak kat library. pegi pun sebab terpaksa jep. kalau tak, takkan nye ada bekas tapak kaki aku kat sane. hehehe. Bukan aku sorang je camni ok, ada jugak spesis yang sama ngan aku. nak bukti? jom!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



tengok! tade sorang pun kat library. sunyi sepi jep tau. sampai seram aku nak duk lama lama kat sana. wuwuwuw. Nak bukti lagi? ok, jap.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



stil tade orang lagi. hehe. teruk bebenor kan? tapi kalau tyme karnival kat kolej aku aritu, bersesak sesak orang nak membeli. sampai jalan pun lambat cam siput nak beranak. *stresss!

berbalik ngan citer kebizian aku minggu ni, even da tinggal lagi 2 minggu nak abis sem, i stil hve another one more assignment and one more quiz. Aishh, lecturer ni tak penat ke nak marking paper kalau asyik duk wat kuiz ngan test je memanjang. Oh, stresss lagi n lagi n lagi. So, weekend ni aku takleh la nak bersantai riang atas katil sambil bersilang kaki makan super ring dan melayan running man. Nonono~ kena study ok! *.* caiyok3!

korang! aku dah sign in twitter. hehehe. takde angin takde ribut, tetibe tangan aku terbuat account twitter, pastu tertweet status ari ari n every minit ekceli, last last terlekat terus kat situ. kalau kat twitter, aku nak tweet pape pun ikut suka hati mak bapak aku jep. tade orang nak kisah, nak amik tau n nak menyampah cam kat FB tu. huh. [sebab folower pun tak ramai.kihkih]. so, my tweet is my second child. my blog is my first child ofcos! :)


yeayy, this is my second child. rasa nak datang jenguk ke, klik kat SINI ok. ^^

ok la, aku stop kat sini dulu. nak rehat jap. :)
adiOs amigOs~

4 comments:

nabByla said...

take care! pasnie kite jadi kwn twitt plak keyh? hakz!

m0sHiE~ said...

nabByla@ tq. Oyeah, sure dear^^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu... xlame lagi dah nak cuti ek... study elok2 k.. jangan nak bertweet jerk .. haha :)

m0sHiE~ said...

haha. bes kot bertweet2 ni. ^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!