Thursday, December 1, 2011

Blogger cantik plus gojes di mata aku. :)


HeLo peeps!

Sempena masuk bulan Disember ni, aku nak wat entri pasal ni. hehe. [takde kena mengena ngan masuk bulan baru pun. :)] aku nak review kat korang blogger yang cantik di mata aku. bukan tuan punya badan je cantik tapi entri dorang pun mantop n meletop giler. Hari-hari mesti aku akan review blog dorang ni. boleh jatuh cinta wa cakap sama lu. huu



Dah lama aku follow blog yana yonet ni. Dari aku first stat berblogging sampai sekarang. Tapi Yana Yonet dah wat blog baru sebab ada masalah yang tak dapat dielakkan. Kesian, folower dan beriban-riban tapi jadi camni lak. tapi folower bukan segalanya kan? hehe. Seminit die publish blog baru dia ni, terus aku foloe tau. hehe. melampau tak? ^^ jum tengok sapa gerangan Yana Yonet ni. She already taken ok! watch out. :)






Yang ni pun cantik. Kalah Maya Karin. hehe. Mata dia paling aku berkenan. Dia pun femes tau. selalu wat tutorial shawl and aku pun duk semangat try pakai cam die tapi tak jadik pun. wakaka. dia berlakon lam citer safiyya kat tv9. nanti tengok la, cantekk. hehe




Baru lapan bulan berblogging, dah dapat folower beriban-riban. Dahsyat tak? Kalau korang nak tahu sebab pe, jenguk la kat blog Ima Sahaja ni. aku suka cara dia dressing dan dia jugak suka wat tutorial shawl yang cantik plus senang nak pakai.



so cute ryte? i loike!



with her bestie. :)


Sape yang tak kenal ngan Hanis Zalikha ni memang melampau ar. Bagi aku dia blogger no1 Malaysia. i adore her so much. sumer aku tahu pasal dia ni. tinggi 170cm, a perfect model! Umo lak sama ngan aku, 21 tahun. Dia ngan aku, oh, bagai langit dengan bumi. wuwuwu.




Yang ni lak aku tengok ramai giler blogger tulis entri pasal Fatin liyana ni. model n doctor to be. Hebat kan? aku suka cara penulisan dia.







And last but not least,
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Dyana Mohd aka Moshie



hehe. im proud to be me. YUp!
adiOs amigOs~

11 comments:

Gadis mutiara said...

dah follow semua blog di atas.. saya rasa awk kene add lagi sorang kat atas tu iaitu saya..LOl=p

m0sHiE~ said...

hehe. will foloeu dear^^

cimOt said...

semua yg hebat2!!

hazanis said...

semua hebat2...^^

m0sHiE~ said...

cimot@ sudah semestinya~

Bulan Syurga Firdaus said...

waa terpegun...hehehe

m0sHiE~ said...

bulan syurga firdaus@ cantek kan dorang. ^^

kaka said...

hehe..y paling last tu yang tak leh bla..haha nak jugak..wink wink :p

zuk zuhaiza said...

alaa. yg pali last tu nape xnmpak muke. ehee

salam kenal

Maithasa Syuhada said...

jadi diri sndiri lbih baik... blogger yg baik...heeeee

Yanie Andierah said...

Done :) Jom ke entry sayaa ^_^ http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/04/imasara.html

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!