Monday, November 7, 2011

salam aidiladha~



heLo peeps!

Rasanya tak terlambat lagi kan aku nak wish selamat hari raya aidiladha kat korang kan? hehe. well, balik kampung ni update pun slow je la. Al maklumlah line tenet slow cam anat siput terencat akal giteww. kohkohkoh

Balik seminggu kat kampung ni tersangat la nikmatnya. Tak terkata betapa nikmatnya duk kat umah. tidur, makan, tengok tivi, kacau adik-adik. hehe. banyak giler aktiviti aku kat umah ni. ari-ari ada jep plan yang best-best. nanti aku akan update satu-satu ok!

aiOs amigOs~


notakukukakiku: nape kalau duk umah je, mesti cepat giler masa berlalu. kalau ari clas, sejam cam spuloh ari kot. *sigh~

1 comment:

nazirah said...

salam aidiladha ;)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!