Tuesday, November 29, 2011

Ombak Rindu. konpem besh gilak!


HelO peeps!

Tadi aku on FB, tengok pic coursemate aku pegi tengok tayangan perdana OMBAK RINDU kat gsc pavilion. Giler tak jeles ko. aku dah lame tunggu cite ni. Tumpang hepi la tuk die. hehe. aku dah tanye, die cakap bes sangat and don't forget to bring ur tissue along. :)

Arghh, tak sabar tahap giler vavi dah ni. nak tengok, nak tengok! aku tade clas esop. hajat di hati nak pegi esop la tapi si rul keje esop. die dah cakap nak tengok citer ni ngan aku. Laki pun minat jugak citer camni. jambu! kohkohkoh. si rul tu tengok nur kasih pun nangis sampai kuar hingus. aku rilek je tengok citer tu. melampau^^. So camne-camne pun, terpaksa la tunggu weekend ni je. Ahad lak tu, sabtu die keje jugak. mak ai, lambat lagi tu. uhuk T_T


credit to blackcrousez^^. taken picture wif izzah~ :)


ombak rindu! wait for me yah!

adios amigOs~

7 comments:

LyNn LyNdA said...

wahhh...xsabar nk tgk ombak rindu...
klau novel da best, cnfirm filem pn best jgk...

done follow kamu...(^_^)

Nadzirah Mamma said...

tq.. ^_^

m0sHiE~ said...

lynn lynda@ tu la. cant wait for it^^. btw, thnx foloe:)

m0sHiE~ said...

nadzirah mamma@ hehe. welcome^^

erleena said...

err bes sgt ke ? alaaa kne bwk tisu , ni y malu nieh :OO t hngus mlleh2 =.=

m0sHiE~ said...

erleena@ konpem nangis nanti. hehe.

faiz said...

follow balik blog saya ni jomwayangku.blogspot.com

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!