Friday, November 25, 2011

My whole entire week are..


HeLo peeps~
Arini terasa nak mengupdate blog aku setelah tiga hari menghilangkan diri. aish, im totally ignored u my sweetie. Entri ni sekadar luahan aku, kira ni part of my diary. ecece. ^^

Minggu ni berjalan cam biasa. tade event yang wat aku eksaited pun. pegi clas cam biasa, makan, tido. ok, tu je. such a bored for the whole entire week. yup. Minggu ni aku ada test, and as usual im struggling for it. ordinary differential equation. sangat stres sebab aku dah lame tak refresh the past topic dat i learned before. study pun cam tak fokus sangat.



im totally agree with fatin liyana lam entri die yang ni, Time & Tide no wait for man. dah bace belom? bagi aku, kalau study depan lapy, memang konpem takkan menjadi. bila dah bukak Fb, twitter and watsoever, duk mengerling kat benda alah tu pun tak terkira banyaknya. nak amik hati, tengok jugak kat buku. bace sebaris dua, pastu mengerling balik kat benda alah tadi. duk ralik kat situ paling kurang pun lam sejam ar. sebab tu, kalau aku nak betol-betol fokus, tutup je lappy, bawak buku duk kat luar. aku prefer study kat meja makan kat luar sebab meja study aku tak selesa nak study. sempit, plus aku malu bf aku, lee minho duk menjeling jep kat aku. hehe. baca entri kat SINI. Ok, kidding! ^^

Minggu ni aku cuti tiga hari. Yippi. Isnin cuti awal muharam. salam awal muharam tuk semua. jangan lupa lak bace doa awal dan akhir tahun esop. banyak rahmatnya. im always remind myself doing it. harap-harap aku dapat baiki lagi diri aku tuk jadi lebih baik dari arini. amin. tapi tapi tapi cuti 3 hari bukan masa aku nak bersuka ria, landing atas katil sambil layan citer ke ape. i have so many work to do. triple assignment to be done and submit by next week.


Zema baru ajak teman dia pegi melaka. even hati aku melonjak-lonjak keriangan nak ikut, tapi piki-pikir balik, cam tak boleh jep. nanti keje aku tertangguh lagi. plus duit pun cam tak mengizinkan aku pegi. hehe^^. hujung sem ni normal la kan. one month to go then back to my hometown. hooreyy!



Lately ni, aku duk menggila tengok runningman. tak abis lagi melayan RM tu. baru episod 53. siyes RM ni boleh wat kite gelak sampai terkuar air liur, air hingus dan air kencing.kohkohkoh. tak kering gusi punye. hehe. aku da cam orang tak betol daa. mana tak nya, duk atas kerusi, pakai headphone gelak cam orang gila. OMG! tapi aku rasa sape-sape yang melayan RM ni, mesti ada ciri-ciri cam aku jugak. tadi aku tengok 3 episod nonstop. pedih urat bontot duk atas kerusi tak gerak even seinci pun. tengah syok tengok, tetibe letrik tade. satu kolej gelap. tak nampak pape langsung. lam sejam lebih gak kiteorang bergelap. even gelap gelita, aku stil melantak sepinggan nasi. perut mesti diisi nyahh. semangat aku turun ngan rumet aku nak beli lilin. dah beli, tengok orang laen duk bersorak letrik dah ada balik. geram toksah cakap ar. rasa nak baling je lilin ni. nak sejukkan hati, beli ice blended vanilla campur oreo biscuit. yummy!

Ok la, aku stop kat sini dulu la kot. aku nak bebel pasal runningman tapi nanti la. aku nak entri pasal ni. hehe. nyte uOls. have a nice dream. jom tidow~ kroohh3. *.*

adiOs amigOs~

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!