Wednesday, November 23, 2011

my new sugar daddy. oyeahh ^^


heLo peeps!
Kena update laju-laju sebab banyak lagi topic tak cover. Ye, aku ada test lagi. aku memang suka kalu lecturer wat test ni. suka sanggattttt. *tangan ke bahu, mata pandang siling, mulut senget-senget.

sumber kewangan aku yang baru. selain si nuffnang. aku berblog bukan dapat kepuasan hati je tapi duit pun masyukk. even tak banyak, tapi ok la.

aku baru je join says.my ni. siyes memang masyuk yuoLss. kite juz share je kat fb or blog, orang laen klik, kite dapat unique visit. makin banyak unique visit, makin banyak untung maa. same goes to nuffnang and BE.



baru rm2.40. tapi quite good lor. baru sejam share da dapat banyak tu. ok la kan. bukan penat pun. try it now guys. sambil-sambil berfacebook or berblogging, jum kite cari duit. LOL~ nak join jugak klik SINI ok,.


adiOs amigOs~


No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!