Tuesday, November 15, 2011

Cun jugak aku tyme kecik-kecik dulu. keh3 . =D


heLo peePs!

How urs day? my day? ehmm. pagi tadi a lil dissapointed bout da test. cam hape jep. satu tabiat aku setiap kali pas test ke, exam ke, mesti nak bincang ngan kengkawan. Pastu mula ar sedih-sedih kalau tahu jawapan salah. seharian moody. hehe.

Ok, abis bab intro. ^^. Arini tangan aku terasa gatal nak update gambar aku tyme kecik-kecik dulu. Tape je kan? cekidaut yaw!



wowow. cumil gak aku kan. ada cam miasara tak? cun lagi kot. :). tyme ni umo aku baru jep TIGA tahun. tatau pape lagi. makan pun mak suap lagi. tidow pakai pampers. kencing berak pun mak basuh. ohh, rindunya zaman tu. aku anak bongsu lagi tyme ni. mak aku ngah mengandung adik aku. kire lame jugak la aku merasa jadi anak bongsu. kohkohkoh.



yang ni lak umah tok wan aku kat penang. setiap kali raya mesti balik sane ar. aku tade la nak pakai suar panjang ni. tiap-tiap ari bersuar pendek. kadang-kadang tu kuar main pakai spender oltroman jep. huu. tengok kaki abang aku si baju hijau tu. cam batang lidi. hehe. aku ngan abang aku memang rapat giler. sayang sangat dia kat adik dia yang cumil ni. kakak aku yang mata bengkak semacam tu. dua orang lagi sepupu aku.



kat umah tok wan lagi. baru empat taun mase ni. yang atas tu mak sedara aku. aku tak penah berambut panjang tyme kecik dulu sebab mak aku tak kasi punye. rambut depan lak tak penah lepas bawah mata. memang paras dahi. tyme kecik tak boleh nak protes lagi. terima seadanya. hoho.


Gosh! sebab tu la mak aku tak bagi aku rambut panjang. tengok! rambut pendek pun da serabut camni. aku ke ni? tidakkk! ^^. muka aku berubah tak korang pas lima belas tahun? =='



tadika tyme~ cikgu faridah. aku ingat lagi ok. hehe. tu la fesyen tudung zaman 90 an dulu. aku masuk tadika hari-hari mak aku suh pakai cekak rambut. dah la dahi aku luas. aihh. tapi aku tetap terima seadanya. *.* kalau tyme rehat, kena minum air susu. naek loya tekak aku. huh!


ok, da besar sikit. darjah lima. pakai tudung da elok, kain plak singkat. fail betol la. huhu.



gambar ni mase form 4 dah. ni bukan pegi ceramah ke ape tau. putih suci ni baju rasmi pbsm kiteorang. haha. skul agama mesti kena tudung labuh, g camping pun kena kekalkan identiti skul. tu yang penting. ^^


ni la kawan-kawan aku lima tahun aku kat skul menengah. kenangan suka duka, nangis tawa stil segar lam ingatan aku. :)



aku dari darjah satu sampai form 5, tak penah pegang pape jawatan. maknanya, spuloh tahun aku pakai baju putih je. cuma color kaen yang berubah. bukan aku tak aktif, tak bekaliber bagai, tapi aku cuma nak senangkan mak aku jep. tak payah wat baju skolah banyak-banyak sangat. hehe.

ok, da abis citer aku. tak nak tunjuk banyak sangat gambar aku tyme dulu-dulu. sebab aku ni bukannya gojes sangat pun. kohkohkoh. ye, aku terima seadanya. [berapa kali nak ulang daa^^].

adiOs amigOs~


notakukukakiku: esop tade clas. so, kita enjoy!! nak sambung tengok runningman. ^^


2 comments:

lyz nur said...

gambo kelas time skolah..muke aku pun ade..malu siot bile tgk blik..huhu

m0sHiE~ said...

lyz nur@ hehe. tak matured! huu

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!