Sunday, November 27, 2011

Blog cinta Islam terbaik di Malaysia. Hebat!




Aku bukan nak promote ke ape la kan. Aku juz nak bagi tau korang yang blog ni kawan skolah aku punye. Bukan Ahmad Albab yang punye ok! ^^. Tengku Faris ni la pakar cinta aka pengasas blog ni. Hebat kan. Sebulan traffic memang melebihi jutaan pengunjung.

So, sape-sape yang ada masalah tentang cinta ke ape. boleh rujuk kat blog ni. Info cinta lebih kepada islamik. Info camni baru boleh dibuat rujukan semua. konpem memang ramai adal problem pasal cintan cintun ni. Kalu tak, tak kan la traffic blog boleh mencecah sampai berjuta-juta kan.

Kalau korang nak melawat jugak, klik je kat SINI ok. jum solat kawan-kawan. ^^

adiOs amigOs~

5 comments:

muhammad fakhar muhammad nur said...

As Salam, i am currently conducting a survey about mosque for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

Anonymous said...

http://jadilahsepertirumputhijau.blogspot.com/

Muslimah Clothing said...

Assalamualaikum,

Dapatkan koleksi pakaian muslimah yang menepati syariat Islam dengan harga mampu milik. Muslimah Clothing Couture Your Labuh & Longgar Specialist.

Blog : http://muslimahclothingcouture.blogspot.com/
Facebook : https://www.facebook.com/muslimahclothing
Twitter : https://twitter.com/MCCLabuhLonggar
Website : http://muslimahclothing.com/
Keek : https://www.keek.com/muslimahclothing

Terima kasih. Kami Suka ! :)

DialoGua said...

Assalam.. saya ingin menjemput tuan untuk memeriahkan http://dialogua.com/forum yang baru saya buat khas untuk membincangkan dan mengumpul maklumat tentang Islam bertujuan memberikan manfaat sesama kita terutama bagi golongan yang ingin mengenali Islam dan saudara baru kita / mualaf. Maaf sekiranya saya menggangu..

DialoGua said...

Assalam.. saya ingin menjemput tuan untuk memeriahkan Forum Islamik yang baru saya buat khas untuk membincangkan dan mengumpul maklumat tentang Islam bertujuan memberikan manfaat sesama kita terutama bagi golongan yang ingin mengenali Islam dan saudara baru kita / mualaf. Maaf sekiranya saya menggangu..

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!