Saturday, November 12, 2011

Aktiviti di waktu cuti. ^__^ part 3


hyep uOlss~

Ni aktiviti las di waktu cuti. tak leh nak update banyak-banyak. hehe. Aritu, kete free je kat parking. tengok tade orang guna, pe lagi aku pun rembat lar. terus amik si nani kat umah pusing-pusing bandar ngan fahah n ju. aku tolak dari umah pun dah zuhur, tak leh nak berfoya-foya lamer sangat. wuwuw. ye la, bangun tidow pun dah tengah hari. ^^



si drebar fail. langgar longkang. duk koya ingat kat pakwe sangat. hehe. nasib bek ko tade pape si naza.



port biasa. pantai. pekena ngan kfc. angin sempoi-sempoi bahasa. hehe. nantok giler. rasa nak tidow je. aku pakai baju kurung weii! hehe. saje nak berubah angin. ^^



makan si toasted ni pun da kenyang. ergghh~ :)



fahah~



ju~



nani~ * sory nani. aku lambat amik mg. :)



moshie~ =.=



siyes bebenor budak dueorang ni. hehe.



they are bestie.



pas makan, g semayang kat masjid terapung. bapak jauh. hehe. baru first tyme aku semayang kat cni. kehkeh~



mari kawan-kawan. kite pegi solat. lalala~



sudah solat, g bagi ikan makan. lepak kat tasik die. tenang jep.









g masjid lagi. hehe. sebab aku dah berbaju kurung, sO tempat yang aku pegi pun tenang-tenang je. huu





ok. dOne. malas nak citer. saje nak bagi tengok gambar je. hehe. nak mandi, siapkan esaimen. aja aja fightim!

adiOs amigOs~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!