Thursday, October 20, 2011

Yeayy! aku dah dapat gambar batch~



Akhirnya, masa yang ditunggu-tunggu! gambar batch aku ciap jugak. agak puas hati la. hehe. semangat aku tilik muka sorang-sorang. macam-macam name dorang letak. aku letak pe? moshie? tak la,, name aku la. DYANA. hehe. nasib bek muke aku ok je lam setiap gambar.

tak sabar ni nak balik umah, nak taruk lam frame. letak kat ruang tamu. biar sumer orang tengok. haha. melampau giler kan? ^^




besar gak kan? saiz 11R. tapi brader tu edit cam over sikit. sampai ada nampak cam kartun suda. sakit perut gelak. hehe



formal picture~



the candid one~



ok, yang ni aku tak puas hati. pe la salahnye kalu taruk 2012 punye kalendar. tahun ni ada brape bulan je lagi pun. aihh! sakit hati beta-



yang ni lak saiz 6R.

adiOs amigOs~


nota kukukakiku: pakai pink lens arini g clas. cam vampire bak kate kawan-kawan aku. huu. ggRrr~ i wanna syck ur bLood =.=

6 comments:

mazmiesya (-_-) said...

mcm design kitorg... tapi kitorg UiTM... huhuhu

m0sHiE~ said...

ymazmiesya@ yeke? mesti brader yang same kan? hehe

Ekmi Rabat said...

bestnya bergmbar ramai2.

m0sHiE~ said...

ekmi rabat@ memg besh pun. tapi muke tak nampak sgt kalu ramai2 ni. huu

Diary oF Mine said...

msti org yg sama wat kan?? sy pun cmni gak... hehehe... :P

m0sHiE~ said...

Diary of mine@ o yeke? exactly da same? hehe. masyuk la brader tu kan. huu

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!