Sunday, October 23, 2011

Weekend hang Out~


HyeP UoLss..!
Weekend aku turun kL lagi. Sem ni ntah berape kali dah aku turun kL. parok2! hehe. Duit terbang camtu jep. Aihh~ Da la kamis ni, plan g Genting lak ngan kawan-kawan aku. Pegi berfoya-foya kat sane lak. huu. Kali ni aku jumpe si rul buchuk aku lagi. hehe. Aku da deal ngan die. Lam sebulan due kali je jumpa. Kalau tak wat camtu, ari-ari nak g jumpa si rul ni. bapak menggedik kan? ^^

Kiteorang tak pegi ane-ane pun. juz pegi lepak-lepak kat sunway je. tu pun aku sampai da petang. mane tak nye, tengahari baru nak bangun. Memang anak dara fail betol. huu. Pastu, dia lak datang lambat. sangkut kat jem. huh! penat aku tunggu. Nasib bek boleh makan mcflurry then. Hilang sikit suhu kemaharan gua. :)


bapak siyes si rul ni drive. jem kot. *.*



oi mulut itik. =.=



wat muka macho tapi harem. tak jadi pun ok! ^^



si rul cakap die cute wat peace camtu. aku yang dengar ni nak termuntah hijau je kat situ. :)



tengok. tengok. Dia wat lagi. gaya exactly the same. memang perasan giler mamat ni. ^^



Kiteorang tengok je. next tyme baru nak ber'ice skating ni'. aku da konpem merangkak kat tepi-tepi tu je. kohkohkoh



\^o^/



mak aii. besh giler shopping kat sini. sumer cute-cute. duk dalam ni macam duk lam dunia PINK! i like^^. Due baju aku rembat. [ dua jepun. poket kering :)]



hepy deepavali !



si rul tunggu aku naek bas. dada buchuk! ^^

adiOs amigOs~

4 comments:

cik iris said...

dating jew kje mg mek..aish...heee

m0sHiE~ said...

cik iris@ haha. wes, lame dh la aku x dating. so, dimaafkan la. :)

hyz said...

syok ek dating..... hehe

m0sHiE~ said...

hyz@ syok la. ad org blnja makan mcflurry. kohkohkoh

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!