Sunday, October 30, 2011

Soalan Bangang Yang Buat Orang Lagi Bengang !! Ggrrrrrr !!


1)Bila orang nampak anda baring tutup mata....
Soalan: Hyee! tidur ke?
Jawapan: Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti...

2)Imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
Soalan: Nak repair tv ke?
Jawapan: Tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.

3)Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:
Soalan: Hyep! da bangun?
Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan...

4)Kawan anda call phone umah anda dan...
Soalan: Hello?.. Ada mana ?
Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop!!!

5)Diorang nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah..

Soalan: Eh baru mandi ke?
Jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!

6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: Ada orang tak?
Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!!

even, soklan-soklan ni memang terang-terang wat orang yang ditanya tu bengang sampai kuar asap kat telinga, tapi aku rase ramai yang spesis camni kan.N aku salah sorang dalam spesis tu. kohkohkoh.
adiOs amigOs~

notakukukakiku: besi buruk, kain merah, lukisan buruk, jangan marah. hehe [pantun cap ayam giler!!]

8 comments:

lyz nur said...

huhuhuh...lg 1 soalan:ko nangis k?..jwpn:x la,mata aku kencing..(sume lam tweet)..^_^

~ Cik Pelangi ~ said...

hahaha...tau xpe..rsa nk minx penampar je kot org 2..heheh..tp sy pon slalu jugak buat :P

fatin said...

hahaa.. like post ni =D

m0sHiE~ said...

lyn nur@ yup2. hehe. betol2. da kuar air mata lagi mau tye nangis ke x

m0sHiE~ said...

cik pelangi@ betol2. kite dh thu tapi sti tye lagi. huk3

m0sHiE~ said...

fatin@ thns dear^^

EYFAalias said...

hahahaha. memang bangang habis

m0sHiE~ said...

hehe. tahu tape.

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!