Friday, October 14, 2011

photo of our batch~

hyep uOls~
arini dah sah aku demam. aduyai, memang perit giler kot. soksek soksek je dari tadi. Nak bersin je memanjang. tapi stil ada mud nak update blog sebab tadi ada kosmate aku pos kat group fb batch kiteorang. alar, yang gambar batch ari tu la. yang aku over eksaited sangat nak amik tu. bace entri ni dulu. CLICK ON ME!

aku cam geram-geram je tengok gambar ni. pastu terpikir brader yang tangkap gambar kiteorang ari tu pro ke tak. ye la, cam ape je amik gambar. maen tangkap muat je. aku bayar 32 ringgit ok. kalau makan, da cukup seminggu. huh!

hope brader tu edit cantek-cantek la. aku semangat nak letak frame gantung kat ruang tamu umah aku kat kampung tu. bagi sumer orang tengok. kohkohkoh!



teramat la besarnye kan. kos aku paling ramai. 106 orang. kos lain paling ramai pun 50 orang camtu je. sebab tu, gambar jadi kecik camni.
* kalau korang boleh cari aku, aku bagi dueposen!


abis sumer kosmate aku duk bising pas tengok gambar ni. dorang pun tak puas hati cam aku gak. hoho



gambar candit~ muka aku cam tersepit di celah-celah manusia. [cewaah ,ayat tak leh blah ^^]

ok, tu je la aku nak citer. hope i will get well soon. pray for me guys!

nota kukukakiku: mak aku cakap, kalau nak bersin tapi tak jadi, angkat kepala, tengok lampu lame-lame. konpem bersin tak brenti. ce cube try testing.

adiOs amigOs~

2 comments:

Nyamuk Terbang said...

gmbr nmpk kepala jer
muka xnmpk pn ha

m0sHiE~ said...

nyamuk terbang@ tu la pasal. aduyai, memang nk kena sekeh brader yg tangkap gmabr ni.

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!