Thursday, October 6, 2011

Menggedik di tasik proton city~


hyep uOlss~
arini aku nak stori pasal aku dengan kawan-kawan aku lepak kat tasik proton city. FYI, aku baru first time datang sini. hoho. even da 5 sem duk kat UPSI ni. rumet aku gelak besar giler kot bila aku bagitahu pasal ni. kohkohkoh. citer ni da basi dah pun tapi takpe kan. kalau aku tak bagitahu, mesti tade orang tahu punye. [masalahnya ko da bagitahu dah pun. =.=]
besh jugak la datang lepak sini. nak datang berkayak pun boleh. lenkali aku nak pergi berkayak lak. korang nak join? ^^
malas nak citer banyak, jum tengok gambar. cekidaut!

*gambar kat bawah ni cam kecik sikit. kalau nak tengok bagi besar, klik je kat gambar tu ok. nak guna kanta pembesar pun tade hal la. mak ok jerr. ^^,)



the great wall of china. :) .



tak sempat nak masak pape. sebab tak plan pun nak datang sini. sO, kiteorang beli nasi terus. kenyang sampai ke petang^^










kejadian tak diduga berlaku. OMG! korang nampak tak lopak air kat belakang tu? nampak tak? aku jatuh kat situ tau. cam nangka busuk. gedebukk! pakai baju putih lak, memang masak la. haha. ni kawan aku tengah wat cuci-cuci service kat baju aku. hehe. sakit jugak tapi muka stil senyum kambing. :)




dengan beg-beg sekali kena air. kotor suda. tengok dorang tengah gelakkan aku la teww. hampeh! ^^. nasib bek tade orang tengok tyme aku jatuh. hehe. ni sumer ko punye pasallah cik selipar. =.=




even baju da kotor, tapi stil ada mud nak bergambar. hehe. yang kotor kat belakang. kat depan perfect!




cantek kan tasik kat sini? :)







muka ketat sebab lapar. jum mamam duluu~




makanan pun kena bawak gilir-gilir ok! baru adil dan saksama. hoho



love this pic. wink!













p.E.a.C.e yoo~

















muka over eksaited. sebab da lame giler aku tak maen buai. besh giler kot. lalala~







THE END-
adiOs amigOs~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!