Tuesday, October 4, 2011

-math student photoshoot day~!!

hyep uOlss!

At last, batch aku ada jgak photoshoot. kawan-kawan aku kos laen dari sem satu dulu lagi da buat sesi bergambar ramai-ramai. agak jeles la tengok dorang ada gambar batch. N saat yang ditunggu-tunggu tiba jugak. hooreyy!! gamabr tu nanti da dapat aku tunjuk kat korang eh. gambar kat bawah ni sampingan je. hehe.
tak nak cakap banyak, lets da picture talk. ^^



yang ni, aku nak g library, tapi ujan lebat giler. so, berhenti dulu n ofcos snap2 dulu. kohkohkoh! [gelak rimau^^]



ngah clas lagi. lect tak stat kelas lagi, so amik gambar dulu. sebab arini memang mood bergambar. hehe



yang ni lak kiteorang ngah tnggu brader-brader tu set up tempat dulu. kawan-kawan lain pun belum datang lagi.



FYI, ni la 'datin' for our batch. hehe. yang kiri ok. yang kanan tu interframe je. huu. cantek kan kiteorang? ^^





and this is my rumet merangkap kosmate jugak. ari-ari mesti ada gosip. hehe. :)





kiteorang ngah beratur. yang tinggi ke kanan, rendah ke kiri. arini aku pakai kasut agak tinggi, so aku ke kanan la. haha.







si brader tengah explain pasal gambar. aku book yang 10r punye. ada FOC lagi uolss. semua 30hinggit. adui, duit ku melayang~





so yellow!




so kanak-kanak ribena. hehe.

dats all for today. aku tak leh nak bebel panjang-panjang sebab i have class rite now!. lambat giler da ni. tapi stil sempat update blog. huhu. bubye! leb ya~

adiOs amigOs~

2 comments:

cik yaya said...

adeyh, malu2 kih2.. :)

m0sHiE~ said...

ops. datin malu suda^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!