Saturday, October 8, 2011

kalau dah layan citer korea, tak tidur pun takpe. =.=

tik tok tik tok. kejap je kan mase berlalu. da pukul dua PAGI. amik kaw. kan da di'caps lock' di situ. ape tak nye, dari aku bangun tido sampai sekarang, duk mengadap lapy tengok citer hearstring ni. langsung tak keluar bilik. keluar bilik pun, g mandi, masak, ehmm tu je. penangan citer korea. aish. teruk betul.

ok, 5 episode to go. wish to end tonite, kalau tak, tido ku tak lena giteww. haha. bapak menyampah.




sebab tu la aku duk melekat depan lapy, tengok dorang, swit giler kan. wish to be like them. [ohh, memang tak la kan. *.*]
haa, lam citer ni banyak tau lagu besh-besh.



even mamat ni bukan hero, tapi aku lagi minat tengok die. tak la hensem cam lee min ho tu. tapi..entahla. hehe

ok, nak sambung tengok citer. takpe bangun lewat pun, esop kan cuti lagi. wink^^

adiOs amigOs~

2 comments:

Suza said...

wow mesti peminat korea nie kn hehe

m0sHiE~ said...

yup2. ofcos la dear. hehe

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!