Monday, October 17, 2011

Jum shOppinG di EZ brOwnies~

hyep uOlss~
korang tade mase nak kuar bershopping? sebab esemen da makin melambak, sampai sakit kepala tak boleh nak tidor. [ok, melampau.^^]. cam aku la, shopaholic tapi sekarang sangat-sangat tade mase nak kuar melepaskan gian tuk bershopping. usah risau, usah khuatir, usah gentar. kohkohkoh.

sebab ada solution die iaitu shopping di EZ BROWNIES ni. pilihan yang sangat banyak, update, murah n banyak lagi. even, aku promoter tak berbayar tapi takpe. hehe. saje nak promote kat korang. jum la singgah. sumer ada tau. korang nak pe? dress, tshirt, beg, shawl, kasut. tak payah cakap banyak, jum tengok antara pilihan yang ada. konpem korang akan gila cam aku. kehkeh.



look. look. look. so gojes ryte? aku teringin nak beli tapi apakan daya, aku tak cukup inci. huu. sadis!



simple but trendy. hoho. murah ok.

teringin nak beli yang ni. wat pegi clas je pun. yang penting, kasut ni pink color. ~






antara koleksi beg di EZ BROWNIES. sume aku berkenan. OMG! sape nak jadi mangsa aku ni? aku nak pau duet die. kohkohkoh




koleksi baju kurung pun ada ok. tuk raya haji nanti. vote giteww~^^



jeng.jeng.jeng. si rul baru je transfer duit sebab aku menggedik nak baju ni. hehe. tak sabar nak tengok. baju ni cute sangat. hoho

so, camner korang? cantek kan pilihan kat EZ BROWNIES ni?
jum la singgah tengok. wink!
klik SINI ok.

adiOs amigOs~

12 comments:

kaka said...

cumel2 nye bj niiiii...grrrr *geram2!

m0sHiE~ said...

hehe. stu org sudh gilak cm sy. kohkohkoh

Yasmin Khairani said...

beg santek...! nak jgak ahhhh!!!!

m0sHiE~ said...

yasmin khairani@ kite pun nak. blanje kite bley? ^^

Dhia BellamiZam said...

bju yg fes tu!!i loike!!! :D

m0sHiE~ said...

DB @ i loike tooo!!! :)

Yu HaHn said...

waaa..santek p duet je kurengg Y_Y
dh dpt baju upl0ad pic eyh..hehe~

m0sHiE~ said...

yuhahn@ jum kite pau duet org len. huhu. orait dear. tak sbr ni. wink^^

Atiqah Rzk said...

teringin nak pakai dress labuh. tapi tak cukup tinggi jugak ! :(

m0sHiE~ said...

atiqah rzk@ hehe. kalu pakai mkin nmpak kontot je. :)

Ati Masrif said...

salam,

cantiknya baju kurung
pink tu...suka :)

m0sHiE~ said...

ati masrif@ i like pink 2 ^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!