Thursday, October 27, 2011

Even esaimen menggunung-gunung, but stil ada mase bersuka-ria. wink \ ^_^ /


heLO pEepS!

Arini sekali lagi aku berderak aka berjalan-jalan. Siyes weh, esaimen aku satu pun tak gerak lagi. Aku pun tatau nak jadi pe pasni. Padahal minggu depan banyak giler esaimen nak kena anta, pLus ada test lagi, dua plak tu. Aihh. Lemah semangat kalau pikir pasal ni.

Tapi. tapi. tapi, kalau pikir pasal berpoya-poya, tetibe semangat tu laen macam sikit. kohkohkoh. Arini seperti yang di'plan' ngan kawan-kawan aku, kiteorang pegi genting. Seharian suntuk kiteorang pegi. penat kaki ni toksah cakap la. Ni mata terkebil-kebil tahan nantok. Update blog punye pasal, ku gagahkan jua. hehe. tak boleh update lambat-lambat, idea jadi kurengg giteww. kurang Umphh! ^^

Jum aku citer kat gambar ni la. Ekcelli ada 400+ gambar kiteorang tangkap. Takkan nak taruk sumer kan. Ni pun dah kire banyak da aku letak. [yang banyak gambar aku je pun. huu]. Taknak tengok pun tape. Sob3. [gambar aku memang aku update only at my blog. no in Fb, n watsoever. sekian.]


yess, aku berjaya snap. dulu stil takut nak naek benda alah ni. hehe. *blushing~



kiteorang pegi enam orang. get up already by 7.30. so early ryte? tu aku cakap, die punye semangat nak jalan-jalan ni laen macam sikit. ^^



sampai di kl sentral, beli tiket nak g genting 11 setengah. mak ai, punye la lame kena tunggu. sabar je la. CooL~



nasib bek la kawan aku bawak bekal sandwich yang very da delicious uolls. aumm!



singgah di kfc bungkus makanan nak makan kat sane. well, sangat ekonomi kiteorang ni. al maklumlah kfc genting double ok! tak sanggup mak~



si tiket. tiket pun beli yang pakej. sekali lagi ekonomi. hehe. jimat ok!



muka tahan nantok. *.*



wani. zi. ti. ^^



FOC abg kfc tu kasi. beli banyak sangat. pink color. i loike!



in genting skyway^^



theme park,, here i come~



ok. sebelum nak maen, perut kena isi dulu. sejuk giler tau. dulu aku datang sini, tak la sejuk camni. sekarang kan musim ujan. tapi so lucky today, its no rain., yippi!



saya seorang pelahap!



orang darat tak penah jumpa belon memang camni sikit. hehe^^



ok. da sampai ke tempat yang dituju.



cantek tak gelang baru kiteorang?



panjang giler queue. da la masa kena limit sebab tiket balik kul 5setengah. ni kawan-kawan aku ngah beratur, aku duduk jep. kohkohkoh.



pirate~ mula-mula aku tengok biasa je benda alah ni. tak adventure pun. cam annoying ar tengok orang laen jerit-jerit. tapi bila aku naek, Tuhan je tahu. nak tergolek jantung aku. tu belum naek yang flying coaster tu. Gosh~



pimple under my nose. see?



helo, mak? dah bagi abah makan belom? ^^



me @ LONDON! ko ada? [menyampah giler! ^^]



aku kena panjat sikit benda alah ni. biasa la, orang tak cukup inci. aku sedar aku sape. *.*



halloween house. gRrr!



saya suke korek hidung orang ni. besh. huu



ikan ni masak asam pedas boleh? ^^



ok. yang ni pun aku takut gak. cam nak terpelanting je naek benda ni. nasib bek kasut aku tak tercampak. yang peliknya, ada budak tu, kecik lagi selamba badak je naek benda ni. huhu



kena, mesti, wajib menikmati eskrim paddle pop ni. sebab mahal giler. huh~



dinasour land~




naek jugak mainan budak-budak. kihkihkih. slow je gerak, tak rase pape. [name pun mainan budak-budak kan]. ^^



dengan hepinya tangkap gambar. naek benda laen, bibir cam tade darah. pucat lesi. ^^



im riding a horse. yeehaa!



takkan epnah miss beli mcflurry. ~



i love u. ^^ [ mata penat giler vavi]



beli tiket nak balik kolej. even penat tapi sangat-sangat hepi. :)



waiting for the bus ~. tak sabar nak balik, debumm atas katil. erhh!



kalau da penat, amik gambar pun tak leh nak senyum da. huu



penat sampai tertido? memang tak la. hehe. [ antara tiga orang ni, sape yang betol-betol tido? ]^^

ok, da abis citer jenjalan aku. aku pun da penat sangat ni, got to sleep now. nyte guys!

adiOs amigOs~

10 comments:

NyRah Rara said...

best nye sayang ^^

Syahbinar Shuib said...

bestnyaaa pegi Genting , tingin nak pegi.. huhu :)

m0sHiE~ said...

nyrah rara@ memg besh pun . hehe. but stil xleh maen sumer lagi mainan die. sobss

m0sHiE~ said...

syahbinar shuib@ pegi la. n amik pakej tau. ekonomi. hehe

miss farhah said...

bestnyee. i tak ernah gi genting lagi. LOL. kesian kan ? wuwuwuwu :(

m0sHiE~ said...

miss farhah@ hehe. i baru due kali pegi. try la pegi. beshh. ^^

Nyamuk Terbang said...

pergi xajak kn
okfine

m0sHiE~ said...

nyamuk terbang@ hehe. next tyme la dear. u blanje. :)

::CIK LYNN:: said...

cik lynn p ari tu xbpa rmai org...bes!!

m0sHiE~ said...

cik lynn@ wooo. jelesh kot. tyme kite pegi 2km panjang queue. gosh!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!