Saturday, October 1, 2011

A day @ KLcc~

hyep uOls~

arini aku kuar dengan si rul aku. hehe. rindu sangat kat die. si rul la yang beriya-iya bagai nak rak ajak aku kuar ngan die. kalau tak pegi, seminggu jugak merajuk tue. da besar panjang tapi kalau merajuk, memang tak boleh wat pape da. kan awak? *.*
kiteorang tak plan nak pegi ane-ane pun. saje nak lepak same-same. alang-alang da dekat kan. hoho. sO, kiteorang lepak kat klcc sambil window shopping terus. besh wo cuci mate. tak payah pakai eye mo. [bajet lawak la teww^^]. da cop ni nak beli pe, nanti bulan depan nak pau gaji si rul. hehe. boleh kan awak? huu.

pastu, kiteorang pegi tengok wayang. johny eng reborn. yee, citer da lame tapi nak wat camne kan, baru ada peluang dapat tengok citer tu. at last, boleh jugak tengok. sumpah memang lawak giler tahap meroyan la. even citer da dua minggu tayang, tapi seat stil penuh. kiteorang dapat seat tiga dari depan. aduii, nak tercabut kepala aku tengok. nak tengok punya pasal, terpaksa la tahan. naek cramp leher aku. hoho. awak, awak gelak kuat giler. tapi siyes lawak. semua part nak tergelak. enjoy abis ar.

then, sambung shopping lagi. n ada la berlaku peristiwa ni. tapi tak boleh la nak bagitau. awak, kite tak citer kat sini. sabar tau awak, benda nak jadi. tak mo sedih-sedih tau. kan da pinky promise tadi. :)

awak, thanx sangat-sangat sebab tadi belanja kite makan, tengok wayang, hantar kite tadi n banyak lagi la. next tyme jumpa lagi eh. leb ya!




tyme to tutti fruti~. besh. semangat awak makan yang kite punya eh. hehe



yummy! kiteorang ni kurang a.d.a.b sikit. hehe. makan sambil berjalan. kalau mak aku tengok konpem da ketuk ngan senduk. haha. rindu lak ngan mak. oh, aku homesick!



beratur bukan main panjang lagi. aku amik pic ni sebab semangat tengok brader ni pilih nak tengok citer pe. hehe.



our lunch today. awak tade sebab ngah pegi beli air. thanx tau. aku juz duduk je. awak pegi beli sumer. lame kena tunggu.



suka tengok awak hepi. ^^



muke aku tak nampak ane pun. aduyai si rul ni, fail betul~ kihkihkih



ok, its better now. ^^

nota pipi: awak, kite hepy arini sebab awak. even keje da melambak kat umah. tapi tape. nanti kite ciapkan sumer. btol awak cakap, mesti kite update dulu blog baru nak stat wat esemen. hehe. k la awak, kite da abis citer. nak stat wat keje ni. nyte.~

adiOs amigOs~

8 comments:

Ku Azhar said...

entry yg sngt lpar!!! :D

m0sHiE~ said...

hehe. kuar kedai mamak ni besh jgk kan?^^

Terbang Bersamaku said...

teringin nk pegi klcc, tp blum dpt pegi lagi smpai skrg...huhuu..(T___T)

m0sHiE~ said...

o yeke? nti msti boley jugk pegi sane. :)

bella bellitos said...

ehem ehem. pheeewiitttt..!

m0sHiE~ said...

hehe. syhhh~

EFEO said...

soo sweet. :)

m0sHiE~ said...

hehe. thnx^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!