Saturday, October 29, 2011

day 5 - status anda ? relationship anda?


heLoo uOlss!

Disebabkan ganu kalah bola tadi, sO aku nak sambung 30 days challenge aku. [hoho. tade kaitan pun kan?]. yeayy! da masuk day5 dah. ada kemajuan la kan? kohkohkoh.



status anda? relationship anda?

well, aku dah already taken by si rul. tak sangka pulak aku melekat ngan die. dah nak masuk lima tahun da kut. tunggu lagi due tahun, makan nasik minyak la. hehe. bapak gatal. tahu di mak aku, mahu nye dipulas telinga cumel aku ni. belajar malas! ^^



innocent giler kan muka aku la gambar ni. gambar empat tahun lebih dah. tengok, da berkulat dah pun. hehe. hope dat si rul ni pemilik 'tulang rusuk' aku. amin..^^


malas la nak bebel panjang entri camni. orang tak suka kite pos entri berkasih-kasihan ni. KAN?? huhu.

tadi aku boring-boring study, aku maen la benda alah ni. dah lame tak cube kan? kalau dulu, kat page home, ada je yang pos pasal application camni. menyampah aku tengok. ^^



see!! die cakap umo aku 25. lahabau betol la fb ni. muka cam babyface ni die cakap 25? tak patut..[babyface? PANGG!! :)]


dah la. nak sambung study.
adiOs amigOs~





nota kukukakiku: ain zulaikha datang jenguk blog buruk aku. hepi sangat!! ^^

2 comments:

acheeqa farhana said...

semoga kekal shingga akhir hayat :)

m0sHiE~ said...

acacheeqa farhan@ thnx dear^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!