Monday, October 24, 2011

Day 4 - Benda yang anda buat bila sorang sorang





Bila sorang-sorang mesti boring kan? but for me, im happy to be alone. bukan kera sumbang ok. Kadang-kadang tu kite perlukan masa untuk bersendirian kan. [ecece, ayat tak tahan doe!^^].

Cam sekarang, rumet balik kampung, sO seminggu ni, aku cakap sorang-sorang la dalam bilik. tapi tape, i have so many work to do. [tak abis-abis cakap banyak keje, tapi satu pun tak jalan.huh! =.=]

Nak tau pe yang aku buat kalu duk sorang-sorang? Cekidaut !

- pasang lagu kuat-kuat, sambil nyanyi cam retis giteww. even sore cam tongkang pecah. goyang inul pun ada. kohkohkoh

- duk termenung. berangan. Fikir pe nak buat esop. Fikir mase depan
pun ad gak. hebat x? ^__^

- fikir segala problem yang ada. sampai satu saat, jerit sepuas hati.
[macam da gaya orang kat tanjung rambutan suda :)]

- Tilik gambar-gambar lame lam lapy. gelak sorang-sorang.

- gali segala bijih yang ada. syok abiss ar. [bapak pengotor!]

- layan citer korea sampai tak ingat nak mandi. ^^

- menggedik depan camera. segala posing ada. pipi kembung,
mulut muncung, mata terkenyit-kenyit. alar, gegel kan. huu

ok, tu je la kot. tak leh list banyak-banyak sebab cam terserlah sangat perangai buruk aku. kohkohkoh. satu je aku nak pesan, duk sorang-sorang boleh, tapi. tapi. tapi jangan lebih dari spuloh ari. sebab nanti meroyan lak. ^^


adiOs amigOs~


notakukukakiku: lagu nikita , ku tetap menanti tu besh kan. dah lebih limeplohnam kali aku layan ni. hehe.

10 comments:

aizamia3 said...

bila sorang2.. eemm.. ahkak nak tidur.. bestnya kalau dapat tidur.. ;) menda lain takmo buat dah..

m0sHiE~ said...

aizamia3@ kalau tido, ad ramai orang pun bleh tido lagi. kuat tido punye pasal.^^

♕ niaa ♔ said...

owg lak bla sowg layan tenet tgk fesyen korea yg terbaru n time 2 mcm ska...hahaha padahal cuci mata jerk huuhuhuh

m0sHiE~ said...

niaa@ tapi besh kan. kite pun rajin gak usha tengok. belinya tak. huu

NOVA said...

teman plak.. kalo dah tido tak ingt duia laa... hehehhehe

m0sHiE~ said...

nova@ teman pun same. huu

miss farhah said...

sama laa kita. bia srang sorang tuu, memekak je la. hehe. lagi2 sekarang duduk bilik takde rumet. memang privacy habis nak buat pape. hehe

m0sHiE~ said...

miss farhah@ hoho. besh jugak kn duk sorang2 ni.

NyRah Rara said...

terus google lgu ku tetap menanti n post kat blog ^^

m0sHiE~ said...

nyrah rara@ besh kan lagu tu. ^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!