Wednesday, October 12, 2011

Day 2 - Filem paling best pernah aku tonton


Aiyoo! da lame giler kot aku tinggal benda alah ni. duk sibuk update entry laen jep. ye la kan, baru nak masuk day 2. giler kental la. hehe. orang laen da abis lame da 30 day challenge ni. aku baru nak merangkak buat. orang laen buat, nak buat jugak. ni la pekdah nye. hoho

tapi takpe, sekarang aku dah ada mud nak sahut balik challenge ni. kohkohkoh. even tak abis lagi study tuk test malam ni. wish me luck guys!

Filem paling besh pernah aku tonton? ekceli ada banyak. tapi petang-petang camni tak berapa nak ingat la filem pe yang aku suka tengok. so, aku dah short list kan. lets cekidaut!

citer yang aku baru tengok ari tu tyme kuar lepak dengan si rul aku kat Klcc aritu.tak bace lagi? jum bace kat SINI dulu. hehe. memang aku takleh lupa la part-part lam citer ni. sumer lawak siot. nak terkencing aku tengok tapi tahan je sebab nanti termiss la part laen kalau aku g toilet. kehkehkeh. tu pun nak gitaw. hampeh =.=

sape la yang tak minat ngan mamat bean ni kan. umah aku ada lagi cd-cd mr.bean. part1 sampai part7. ayah aku beli satu set terus. ngan ayah aku sekali suke tengok. huu. aku dah daunlod citer ni sebab nak bagi ayah aku tengok jugak. ye! aku anak mithali yang suka gayut kat tali. melalut! ^^



ok, next aku suka tengok citer ni. even da lame tapi aku suke. sebab nye aku memang kagum giler ngan mamat ni coz cinta tahap mati kat pompuan yang takkan pernah ingat kat die. aku tak payah citer la kan. mesti korang sumer da tengok. sampai citer melayu tu pun adaptasi dari filem ni. citer pe ntah, da lupe. huu. alar, yang maen kat tv3 tyme maghrib tu. slot akasia kan. siyes aku lupa. *.*. OMG! nyanyuk nye ko ni ana~



citer ni pun aku suke tengok. banyak kali kot aku tengok. pelakon die tu yang lawak. stephen chow ryte? yess. yang ni aku ingat. tak gugel ok! hoho. banyak lagi citer stephen chow aku suke cam citer cj7, kungfu hustle etc. even kungfu die tu cam da lebih-lebih sangat, malampau n tak masuk di akal, tapi ada aku kisah. janji aku suke.full stop! hehe

tu je la kot. takkan nak citer sumer. ^^

adiOs amigOs~

4 comments:

budak penjara said...

aku pn suka tngok citer mr.bean

m0sHiE~ said...

besh kan cter 2. hoho

Cik Aien said...

bru leps download cite johnny tuu! hikhik

m0sHiE~ said...

cik Aien@ hoho. layan la. konpem tak rugi punye

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!