Thursday, October 13, 2011

da Lepas bulan SyawaL pun stiL ada jamuan raye =.=

ehem-ehem. sakit tekak lar weh. tanda-tanda aku nak demam es0p ni memang jelas, nyata n watsoever la. huhu. tak penah tekak aku perit cenggini. OMG! camne aku nak tido sat lagi ni. [padahal lena jep, ciap berdengkur lagi. huu]

berbalik pada entry aku arini, hepy sangat sebab malam ni boleh makan free. yeppii! persatuan math ada buat majlis pnyampaian anugerah student cemerlang. pastu ada jamuan raya sikit. part tu yang aku paling suka nak dengar. hoho. even tak dapat anugerah cemerlang, aku dengan semangat tahap giler gaban datang awal kot majlis tu. tapi dapat la DL tu. bertambah la jugak koleksi sijil aku. huhu.


malam ni aku bley kenal top sudent batch aku, batch junior. hebat la dorang boleh dapat 4flat. aii, aku bile la nak rase camtu. hope one day i will get it. nak jugak ok!

jum, cam biasa tengok gambar la. pe lagi. huu~


kalau korang nak tahu, ni la umah aku. 3-3-2. umah paling bersih lam abad ni. haha, [very da hyperbola ko ni!]



tengah tunggu nak sain kehadiran ngan cek DL. ramai kot yang dapat DL sem ni. bravo la kiteorang. hehe.



kena pakai ala-ala tyme hari raye. sebab ada jamuan raya kan. even baju aku da berkurun lamenya. uhuk-uhuk. sadis!



budak math ni cam ada geng-geng dia tau. ni geng aku. kalu g clas, ngan dorang la. kawan aku dapat anugerah malam ni. subjek paling tinggi. cam skolah dulu-dulu. kawan aku sumer hebat-hebat. aku je yang malas sikit. hehe



majlis tu kat dewan konvensyen tau. yang cam dewan parlimen giteww. ada mic sorang-sorang. posing je pegang mic tapi suh cakap, haremm. penakut nak mati. ^^


we are math teacher to be. wink^^



si ana mengambil tempat beliau untuk bersidang. ecece. [annoying giler :)]



muka mintak penampar. pang! *.*



credit to me. ~ da cam gaya duk bersidang parlimen suda. kohkohkoh



ni budak ni duk nyanyi kat depan. ada persembahan. giler tak malu mamat ni duk joget kat depan. letih aku duk gelak kat die



saya semangat! [padahal duk koya ingat kat sape ntah kan. hehe]



overall, makanan die ok la. tapi air tawar sangat. ouu, baru teringat aku sakit tekak sebab minum air sejuk. aduyai *.*



kek dia teramat la sedap nya. sampai abis aku makan. yummy!



nak kek lagi. pliss. =.=



wowow. datin kembali lagi. hehe. datin jadi mc malam ni. besh sore die. jenguk la ke blog datin ni. cik yaya. tolong promote sikit.huu



can i kiss u? euuww^^




ni KJ math. dr. rohaida. makin muda aku tengok dia. hehe.



tyme to go home. hehe. da kenyang, hati senang, senyum pun tak lekang. bermadah di malam hari.



end of story.wink2^^

adiOs amigos~

12 comments:

kim heeruul said...

amboi seronok nye..
btw awk cantik..=)

m0sHiE~ said...

hehe. memg sonok pum. sbb dpat mkn free la katekan. huk3
alhamdulillah, sgala puji hanya utk Allh. ^^

Yasmin Khairani said...

moshie omel laa die.... best pulak tengok makanan jamuan raya... em lambatnye nak tunggu raya taun depan... -.-"

m0sHiE~ said...

yasmin khairani@ hehe. memg sedap pun. ad rendang, nasi himpit etc. -.- cm umah terbuka lak.

yusuflaili said...

Salam;
tentu seronok..mcm nak masyuarat puteri umno gayanya.

m0sHiE~ said...

yusuflaifi@ hehe. 2 la pasal. ada gaya gnti rafidah aziz ni. kohkohkoh

atiqa aris said...

canteknye makhluk Tuhan.hee btw u study kat mne?

m0sHiE~ said...

atiqa aris@ hehe. study kat Upsi. y dear?

cik yaya said...

adeyh.. malu lgi.. kah3

m0sHiE~ said...

cik yaya@huu. blushing~

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tahniah dpt DL =)

m0sHiE~ said...

KIHH@ thnx dear^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!